De winnaars van De Jamies: Flo Windey, Chuki Beats, Average Rob, Kastiop, Bockie De Repper, Acid, Hakim Chatar, wtFock en Jonathan Medart.
Volledig scherm
De winnaars van De Jamies: Flo Windey, Chuki Beats, Average Rob, Kastiop, Bockie De Repper, Acid, Hakim Chatar, wtFock en Jonathan Medart. © Hurae

Awards voor Acid en Bockie De Repper en een eerbetoon aan Kastiop: eerste editie van De Jamies verkiest beste online videomakers

ShowbizzOnder andere YouTube-fenomeen Acid (21), ‘Slimste Mens’-revelatie Bockie De Repper (36) en Flo Windey (24) vielen vrijdagavond in de prijzen op ‘De Jamies’, de eerste editie van de Vlaamse awards voor online videomakers. Ook de betreurde Kastiop werd in de bloemetjes gezet met een eigen award.

2 reacties

 • arthur vanderlinden

  1 maand geleden
  Logisch dat acid alles gewonnen heeft en een mooie attzntie met het eerbetoon aan kastiop
 • louis meuleman

  1 maand geleden
  Als die allemaal in de prijzen wat moet de rest dan zijn armoede troef
 1. Hannes Coudenys, juryvoorzitter van De Jamies, over de eerste awardshow voor de Vlaamse YouTubers: “Er schuilt zoveel minder bekend talent online”
  Oostende

  Hannes Coudenys, juryvoor­zit­ter van De Jamies, over de eerste awardshow voor de Vlaamse YouTubers: “Er schuilt zoveel minder bekend talent online”

  Voor de eerste keer worden vrijdag, in de schoot van Filmfestival Oostende, De Jamies uitgereikt. Maar liefst 23.000 mensen stemden voor een van de 84 genomineerden die kans maken op een ‘online video award’. Grote namen in het wereldje à la Céline en Michiel, hun ‘rivaal’ Acid en Bockie De Repper maken kans op een Jamie. “Maar er is in Vlaanderen nog zoveel meer talent online te vinden”, zweert juryvoorzitter Hannes Coudenys, zelf YouTuber en bekend van Ugly Belgian Houses.
 1. Candice en Marijn flirten bij romantisch diner: "Nu keek je naar mijn borsten en niet naar mijn kettinkje"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn flirten bij romantisch diner: "Nu keek je naar mijn borsten en niet naar mijn kettinkje"

 2. Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag
  Play
  Liefde voor Muziek

  Willy Sommers gaat voor het eerst in duet met zijn dochter die hij 18 jaar niet zag