Auwch! Ongemakkelijk momentje tussen Meghan Markle en Koningin Elizabeth

Meghan Markle en Queen Elizabeth
Photo News Meghan Markle en Queen Elizabeth
Donderdag waren Meghan Markle (36) en Queen Elizabeth (92) voor de allereerste keer met elkaar op pad. Ze brachten en bezoek aan het Graafschap Cheshire, maar dat leverde meteen een ongemakkelijk momentje op. 

Het duo had een hele dag verplichtingen achter de rug en wilden in de auto stappen om hun weg te vervolgen, maar eenmaal bij de limousine aangekomen heerste er verwarring over wie nu het eerst moest instappen.  De Queen liep gedecideerd naar de wagen om eerst plaats te nemen, maar trok zich toen terug en gebaarde dat Meghan eerst moest.

Volgens het Britse magazine OK zou Meghan de koningin gevraagd hebben: "Wat heeft uw voorkeur?”, waarop de koningin zei: "Jij eerst”. De vrouw van prins Harry eindigde het bijzondere moment door te zeggen: "Oh, oke” en stapte vervolgens in de wagen.

Het duo had het vandaag wel uitstekende naar zijn zin, zo bleek eerder.

Vuurdoop

Meghan was voor het eerst op pad met de Britse koningin zonder haar kersverse man Harry. De twee dames werden al vroeg verwacht bij de Mersey Gateway Bridge, die ze officieel openden. De koningin en hertogin stapten daarom gisterenavond al op de koninklijke trein richting Cheshire, dat tegen de grens met Wales ligt. 

Volgens Britse media is het uitzonderlijk dat Elizabeth haar aangetrouwde kleindochter uitnodigde aan boord; prins Harry, prins William en diens vrouw Catherine maakten bijvoorbeeld nog nooit een treinritje met de vorstin in de ‘Royal Train’. De trein, volgens Daily Mail “vreselijk gedateerd en geheel niet luxueus”, wordt voor officiële aangelegenheden alleen gebruikt door de koningin en prins Charles.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.