Auwch! Dana Winner dondert van het podium

Instagram
Dana Winner is pijnlijk onderuitgegaan tijdens een concert in Bokrijk. Op een filmpje op Instagram is te zien hoe de zangeres een lager deel van het podium niet meteen opmerkt, waardoor ze op de grond terechtkomt. Gelukkig kan Dana er zelf eens goed om lachen.

Dana stond afgelopen weekend op de planken van de zomeravonden van openluchtmuseum Bokrijk. Tijdens een van haar nummers had Dana duidelijk niet in de gaten dat ze aan de rand van een lager deel van het podium stond. Want toen de zangeres een stap opzij zette, viel ze plots op de grond.

Op de beelden is te zien hoe de toeschouwers flink schrikken wanneer ze Dana onderuit zien gaan. Er leek gelukkig niets aan de hand te zijn met Dana, want ze ging meteen verder met haar show. Achteraf reageerde ze zelf geamuseerd, door de beelden ook op haar eigen profiel op Instagram te delen. "In het rijtje van Katy Perry, Beyoncé, Céline Dion... Achteraf kan ik er alleen maar eens hard om lachen", schrijft ze. "Zo is het leven: vallen en weer opstaan."
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • els de Loof

  Gelukkig niks erg.

 • Johan Vercarre

  Oesje ! Gelukkig kwam ze er nog goed vanaf !

 • Marc LInden

  niet genoeg gedronken bij warm weer kan tot evenwichtsstoornissen leiden. Genoeg gedronken ook.

 • joeri gielen

  HAHAHAAAAHAAHAAHA,,,,,,,je wordt ouder Dana

 • Filip Desmedt

  Gelukkig was het niet hoog en heeft ze haar niet gekwetst . Ik heb ooit eens Will Ferdy van een podium zien vallen dat bijna twee meter hoog was . Hij zag de rand niet omdat het heel slecht verlicht was , en liep al zingende vooruit , waar dus niks was . Na de val werd hij direct afgevoerd . Het was ergens in het West Vlaamse .