Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Auteur Sylvia Van Driessche steunt de #MeToo-beweging: “Maar we mogen er ook geen heksenjacht van maken zoals in de States”

ShowbizzVerhalen over grensoverschrijdend gedrag zijn schering en inslag, nu ook in de scheidingskwestie tussen Bill en Melinda Gates. Sommige mannen kunnen kennelijk nog altijd niet het verschil maken tussen wat kan en niet kan in hun omgang met vrouwen, en dat is meteen ook het thema van het nieuwe boek van Sylvia Van Driessche (44), haar eerste voor een volwassen publiek, ‘Een hele lieve fuck you’, een provocatieve titel voor een explosief verhaal.

1 reactie

 • Stephan Van den Berghe

  4 weken geleden
  Verstandige praat!
 1. Veteranen in het vak blikken terug op ‘Tien Om Te Zien’: “Duizend knuffelbeertjes op het podium, da’s best onveilig”
  PREMIUM
  TV
  2

  Veteranen in het vak blikken terug op ‘Tien Om Te Zien’: “Duizend knuffel­beer­tjes op het podium, da’s best onveilig”

  We belanden met ‘Tien om te Zien: De Zomer van 199X’ in 1996 aan. Het jaar waarin ‘Get Ready!’, Sabien Tiels en Raf Van Brussel hoge toppen scheerden op tv. Die muziekveteranen blikken nu terug op die bijzondere tijd: “‘Get Ready!’ scoorde veel beter bij meisjes als ik”, aldus Raf. Die meisjes beseften toen echter nog niet dat ze geen kans maakten: “Ik had in die periode al een relatie met m’n huidige partner Davy”, aldus Jimmy Samijn (46).