De Australische minister-president Scott Morrison heeft hiphopartiest Kanye West gevraagd zich volledig te laten vaccineren voordat hij naar Australië afreist voor een tournee.
Volledig scherm
De Australische minister-president Scott Morrison heeft hiphopartiest Kanye West gevraagd zich volledig te laten vaccineren voordat hij naar Australië afreist voor een tournee. © Evan Agostini/Invision/AP

Australië roept Kanye West op zich te laten inenten voor tournee

ShowbizzDe Australische minister-president Scott Morrison heeft hiphopartiest Kanye West (44) gevraagd zich volledig te laten vaccineren voordat hij naar Australië afreist voor een tournee. De rapper, die tegenwoordig als Ye door het leven gaat, zou in maart een reeks concerten in Australië willen doen, maar is alleen welkom als hij volledig is gevaccineerd.

8 reacties

 • Emi Hergersberg

  1 jaar geleden
  De Ossie politiek gaat zich blijkbaar weer eens sympathiek aanstellen. Weet dat niet alle burgers ginder akkoord gaan met de actuele vrijheidsbeperkingen (zelfs de gevaccineerden niet. )
 • Peter Vrolijk

  1 jaar geleden
  Nog iemand die denkt meer te zijn dan een ander.
 • karin verwimp

  1 jaar geleden
  @ Tim Verhaert, baas over eigen lichaam stopt op het punt waar je anderen in gevaar brengt Volgens jou theorie moeten we psychopaten dan ook maar los laten lopen en iedereen vermoorden. Logica zelve. Alleen egoïsten snappen dat niet
 • Peter van Nieuwpoort

  1 jaar geleden
  Krijgen we de volgende aandachtstrekker in beeld. Op basis van deze zijn geestelijke gesteldheid moesten ze hem al weigeren. Dáár helpt geen vaccin tegen!
 • Tim Verhaert

  1 jaar geleden
  Baas over eigen lichaam gaat voor op onderdrukking door anderen.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.