Astrid Coppens
Volledig scherm
Astrid Coppens © VTM

Astrid Coppens voelde zich alleen tijdens ‘De Verraders’: “Ik werd door niemand gesteund”

TVAstrid Coppens (39) is momenteel te zien in het VTM-programma ‘De Verraders’. Door kijkers wordt ze geprezen om haar mensenkennis en echtheid, maar Coppens laat nu in Gazet Van Antwerpen weten dat de band met de andere deelnemers niet altijd even goed zat. Voor haar was het soms dan ook niet even plezierig: “Ik heb meerdere nachten gehuild, omdat ik me heel alleen voelde in de groep.” 

22 reacties

 • mike tann

  1 jaar geleden
  Astrid heeft dat heel goed gedaan. Ze was de enige die heel vroeg wist wie de hoofdverrader was, heel jammer dat de anderen haar niet gesteund hadden. Ook jammer dat ze uit het spel was, het was veel beter met haar erbij!
 • Helena De Clercq

  1 jaar geleden
  Wat er ook gaande was, Dan zou ik kijken naar mijn dochter Billie Ray en je geluk met je man en goede familie op wie je altijd kan vertrouwen en waar uw hart thuishoort. Ik vind het een grote chapeau voor je deelname bij "De Verraders" en bravo daarvoor. Vind uw kleding goed en heb nogmaals een stuk gekocht in combinatie met een jeans of iets uit mijn garderobe. Good luck and I don't forget u... Hélène de Clercq
 • Hilde Weymeersch

  1 jaar geleden
  Doe er dan niet aan mee. Mens toch.. Zijn dat je enige zorgen. Zwijg stil zenne.
 • Nest kaarten

  1 jaar geleden
  Ze heeft inderdaad veel mensenkennis en een goed inzicht. Maar dat ze ophoud met het klein, verlegen kindje te spelen want dat is ze niet!
 • Jean Schepens

  1 jaar geleden
  is er nergens een oude maar rijke bompa in de aanbieding voor haar ? ... NONKELJEAN