Exclusief voor abonnees

Astrid Coppens over de toekomst: "Sinds ik samen ben met Bram, voel ik dat ik klaar ben voor een baby"

Astrid en Bram Coppens.
I&C Astrid en Bram Coppens.
Astrid Coppens (34) kan eindelijk echt verder met haar leven. Na bijna 2,5 jaar procederen tegen haar ex-man John Bryan, die haar beschuldigde van achtergehouden inkomsten, heeft de Hollywoodvrouw het proces gewonnen. Astrid en haar echtgenoot Bram zijn nu klaar voor de volgende stap: een baby.

Het jaar 2017 kon niet beter eindigen voor Astrid Coppens. 2,5 jaar geleden spande haar ex-man John Bryan een monsterproces in tegen haar, omdat ze volgens hem inkomsten had achtergehouden. De zakenman eiste meer dan twee miljoen dollar en betrok ook hun villa in Los Angeles bij de rechtszaak. Na een slopende periode kreeg Astrid recent goed nieuws: de rechter geeft haar gelijk en John moet nu opdraaien voor alle gerechtskosten. 

Astrid, je bent zeker opgelucht nu de rechtszaak achter de rug is?

Een grote last is van mijn schouders gevallen. Eindelijk kan ik verder met mijn leven. Emotioneel was het een heel zware periode. Ik heb heel wat slapeloze nachten achter de rug en was elke dag in de weer met advocaten.’

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Carl Vangenechten

    Ik ben geestelijk ook klaar voor een baby maar moet eerst lichamelijk nog van geslacht veranderen