Astrid Coppens keert in oktober terug naar L.A.: “Definitief in België blijven is niet aan de orde”

Instagram
“Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest”, zegt Astrid Coppens (36) in Dag Allemaal. Een maand na de bevalling is ze terug aan het werk, maar dochtertje Billie-Ray zit voortdurend in haar gedachten. “Mijn ouders zijn zo trots op hun eerste kleinkind. Dat is zo mooi om te zien!”

Het aanbod om een realitysoap rond haar dochtertje te draaien heeft ze afgewimpeld, maar het babygeluk straalt van Astrid Coppens af wanneer Dag Allemaal haar opzoekt. Ook al moest ze amper een maand na de bevalling alweer aan het werk, voor een fotoshoot voor de nieuwe herfstcollectie die ze ontworpen heeft voor ZEB. Begin september lanceer ik in België nog de nieuwe ZEB-­collectie, maar in oktober keren we terug naar L.A. Dan is Billie-­Ray ook al wat ouder. Ik vond het onverantwoord om met haar zo’n lange reis te maken voor ze drie maanden oud was.”

Maar je bent wel blij dat je terug naar L.A. kan?

Ja, toch wel, en Bram ook. Niet dat ik L.A. heel erg mis deze zomer, want ik heb het veel te druk met mama zijn. Maar het is een lifestyle die Bram en ik hebben, hé. Een definitieve terugkeer naar België is dus zeker nog niet aan de orde.

Je ouders, die in België wonen, zijn voor het eerst groot­ouders geworden.

Ja, en ze zijn zo trots, dat is zó mooi om te zien. Ik ben blij dat ik de hele zomer in België blijf, zodat ze die eerste weken met hun kleindochter ten volle kunnen beleven. Aan Brams kant zijn er al twee kleinkinderen, twee meisjes ook, en dat is toch nog anders.
14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Rik Ester Biesmans Clemens

  Schandalig, het excuus dat ze bij haar familie wilde zijn is larie, ze had ze evengoed naar de USA kunnen laten komen. Maar bevallen in een openbaar ziekenhuis in Amerika is haar niet goed genoeg en een privé ziekenhuis kost handen vol geld. Dus komt ze hier de regels opleggen met haar ster allures

 • Ludo Wouters

  Ze doet niet meer of minder dan Albert en Paola. Die gaan ook heel het jaar op reis, maar wanneer ze ziek zijn kunnen ze niet rap genoeg naar België terug keren. Een reisverzekering kan Albert met zijn pensioen van 900.000 euro / jaar niet betalen.

 • Eric Vaeske

  Zij heeft het recht te bevallen waar zij wil. Als ze sociale bijdrage betaalt in België is dit normaal. En indien niet moet ze de kosten uit eigen zak betalen. Dus ... who care s ??

 • HUGO VERLOT

  Kan terug opgenomen worden in het fake wereldje.

 • Inge Vander Wielen

  Schande wat ik hier als reacties lees . Het zal Astrid heus niet alleen zijn die hier komt bevallen en bij haar famile wil zijn .