Astrid Coppens doet een 'Baywatch'ke'

Instagram
Astrid Coppens geniet van een paradijselijke vakantie op Barbados. En daarbij hoort uiteraard beeldmateriaal. De Vlaamse Hollywoodvrouw deelde op Instagram een filmpje waarbij ze in slow motion door de branding rent. 

A run in #paradise 🌊🥥🌴

Een foto die is geplaatst door null (@oneandonlyastrid) op

Op het paradijselijke Barbados laat Astrid de vechtscheiding met ex John Bryan achter zich. Na bijna 2,5 jaar procederen kan ze eindelijk verder met haar eigen leven. En met haar huidige echtgenoot Bram Coppens. 

2018 👌🏻 proud of my hot #kitesurfer @bramskibeat 🏄🏻‍♂️ #herocksmyworld #sexybeast #brastrid

Een foto die is geplaatst door null (@oneandonlyastrid) op
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gerard Braeckmans

  Ze is het mooist als ze zwijgt (nieuw gezegde).

 • Mathieu Peeters

  Ze heeft nu wel een mooi model, maar wordt ze zelf niet moe van naar haar lichaam te kijken of dat zo te showen. Iets anders kan ze blijkbaar niet.

 • Christina Van Dyck

  Het is een knap meisje, zowel van gezicht als figuur.

 • Herwig Michiels

  Er wacht haar een proces in hoger beroep dat veel geld gaat kosten. Eens benieuwd hoe lang het nog gaat duren voor ze weer juffrouw is.

 • Marlies Schoefs

  Niks speciaal