BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Aster Nzeyimana over het schandaal rond Bart De Pauw: “Slachtoffers aanvallen? Dat is de omgekeerde wereld”

ShowbizzAster Nzeyimana (28) verschiet ervan hoeveel mensen niet snappen dat het gedrag van Bart De Pauw verkeerd was. Dat vertelt het sportanker in een interview met De Standaard. Ook zijn vriendin, Lize Feryn (29), diende klacht in tegen de televisiemaker. “Op onze eerste date bracht Lize dat voorzichtig aan, want ze had al meer­dere mensen horen foeteren over wat die arme De Pauw toch aangedaan was.”

52 reacties

 • Lucien Mertens

  3 maanden geleden
  Slachtoffers worden helemaal niet aangevallen hoor, men is alleen maar verwonderd dat "volwassen mondige vrouwen" zo lang slachtoffer wilden zijn/blijven. En die verwondering is terecht.
 • eduard janssens

  3 maanden geleden
  Als mij iemand ongewenste en provocerende sms(jes) blijft en sturen blokkeer ik die gewoon. En kom na al die Jaren niet af met klacht de of spreek hem of zij aan vrouwen zijn ook geen heilige boontjes als er het er op aan komt
 • Clast Icono

  3 maanden geleden
  Indrukwekkend hoe de WOKE-dictatuur ongehinderd verder dendert. Nog meer aberrant is hoe de kritiek of het wederantwoord op diezelfde beweging volledig monddood wordt gemaakt. Best wel straf de pr machine en het lobby werk van deze club.
 • patrick de bock

  3 maanden geleden
  Onzen Aster was ook klant bij Evelientje! Kijk maar eens rond op het net!
 • Ilse Vidal

  3 maanden geleden
  Bart De Pauw ging zijn boekje te buiten maar daar is hij nu wel voldoende voor gestraft lijkt me. Hij is alles kwijt, behalve zijn gezin. Wat ik niet begrijp is dat hij amper op de vingers werd getikt op het moment van zijn overschrijdend gedrag. Meer nog, er werd mee “gegrapt” en er werd nog gezellig aan tafel gezeten als vrienden.. Een vriend kan je me dunkt toch beter confronteren… Ze wilden hem niet schofferen om hun kansen niet te verspelen als actrice..