Ashley en Joshua Feytons
Volledig scherm
PREMIUM
Ashley en Joshua Feytons © RV/VIJF

Ashley, broer van verleider Joshua, mag naar 'X Factor UK': "Blij dat ze me toch niet voor Temptation gekozen hebben"

Showbizz'Temptation'-verleider Joshua Feytons (21) gaat compleet naakt. In de Filipijnse jungle dan nog, voor het Nederlandse datingprogramma 'Adam Zkt. Eva VIPS'. Daarin worden twee mensen op date gestuurd, maar dan zonder kleren. Joshua's jongere broer Ashley (20) is intussen met andere dingen bezig: hij is voorzichtig op weg om carrière te maken als zanger/muzikant. Hij schreef zich vorig jaar in voor de Britse versie van 'X-Factor'. "En tot mijn grote verrassing werd ik ineens uitgenodigd voor de eerste auditierondes", vertelt Ashley met brede glimlach. "Ik had de hoop al opgegeven."

 1. Lore van ‘Down the Road’ heeft een lief: “Hij is lief, spontaan én knap”
  PREMIUM
  TV

  Lore van ‘Down the Road’ heeft een lief: “Hij is lief, spontaan én knap”

  Wat was ze blij, die Lore Schueremans (35), toen ze door Dieter Coppens (42) verrast werd toen ze aan het werken was op de manege waar ze gaat paardrijden. “Hij kwam me vertellen dat ik opnieuw mee mocht met ‘Down the Road’, zegt Lore met een kamerbrede glimlach. “Ik sprong een gat in de lucht, amai! Ik heb Dieter een dikke knuffel gegeven. Ik was zo blij dat ik weer op avontuur mocht met mijn vrienden!”
 2. Wesley Sonck ‘pissed’ over de (ongepaste) grappen over zijn knappe dochter: de hoogtepunten van aflevering 32 van ‘De Slimste Mens’
  TV

  Wesley Sonck ‘pissed’ over de (ongepaste) grappen over zijn knappe dochter: de hoogtepun­ten van aflevering 32 van ‘De Slimste Mens’

  Eens topsporter, altijd topsporter. Kijk maar naar Wesley Sonck. Competitiebeestje in hart en nieren. Op de groene mat. In de discussie aan de tafel van ‘Extra Time’. Of in de zetel van ‘De Slimste Mens’. Verliezen staat niet in het woordenboek van Sonck. Getackeld worden evenmin. Letterlijk of figuurlijk. En dus zag je in de laatste ‘gewone’ aflevering hoe Sonck zich niet prettig voelde toen hij niet goed speelde en bovendien werd bestookt door niet altijd even fijnzinnige opmerkingen van juryleden Jeroom en Rik Verheye. Grapje, Wesley. Not, dus. Pas na afloop van de quiz kon hij er om lachen.
 1. De zon schijnt in ons hart dankzij Bart Peeters!
  Play

  De zon schijnt in ons hart dankzij Bart Peeters!

 2. Wegmijmeren naar vroeger met Mama's Jasje: ‘Als De Dag Van Toen’
  Play

  Wegmijme­ren naar vroeger met Mama's Jasje: ‘Als De Dag Van Toen’