Artiesten van gecancelde Woodstock 50 krijgen toch betaald

Jay-Z
ANP Kippa Jay-Z
Het geplaagde jubileumfestival Woodstock 50 is dan wel geannuleerd, de artiesten die zouden optreden krijgen toch betaald zonder het podium te hoeven betreden. Volgens Page Six heeft de organisatie elke muzikant op het biljet volledig uitbetaald.

De 76 artiesten, waaronder Jay-Z, The Killers, Miley Cyrus en Imagine Dragons, lieten allemaal in aanloop naar het festival weten toch niet te willen optreden. De artiesten werden vooraf al betaald, maar het geld werd in borg gesteld totdat het festival was afgelopen of geannuleerd.

In het bericht waarin de organisatie bekendmaakte dat Woodstock 50 werd stilgelegd, werd wel aan de artiesten gesuggereerd dat ze 10 procent van het opgestreken geld zouden doneren aan het goede doel.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Elke Claes

    dus de artiesten willen niet optreden, maar worden toch uitbetaald??? Ik zal maandag eens naar mijn baas bellen dat ik misschien liever niet kom werken - zou dat verf pakken?

  • Herman Van Gent

    Ik snap het niet een artiest zegt al van de voren ik kom niet en toch word betaald worden ? begrijpen wie begrijpen kan , wie niet komt werken word ook niet betaald (als je géén geldige reden heb bedoel ik.)

  • Singh Roijakker

    Toch raar dat mensen die alle geld van de wereld hebben toch altijd volledig vergoed worden. Het gepeupel zal waarschijnlijk weer naar hun geld kunnen fluiten.