© VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© © VRT

Arnout Hauben scoort ook in Nederland met reisreeks: "Zo ontwapenend dat je hem niet kan en wil negeren”

TVNadat hij bij ons al scoorde met zijn reisreeks ‘Dwars door de Middellandse Zee’, doet Arnout Hauben (45) dat nu ook in Nederland. Kijkers én tv-critici bezwijken voor de charmes van de Leuvenaar. “Het huis-tuin-en-keukenprincipe van tv-maken slaat aan bij onze zuiderburen”, verklaart de televisiemaker, die deel uitmaakt van een kleine Belgische invasie op de Nederlandse buis.

8 reacties

 • Roger Poot

  1 jaar geleden
  Arnout doet mij denken aan een vrolijk en schattig kind, soms wat irritant in zijn enthousiasme, maar zo aaibaar. Meer van dat. (Anneliese Vandenbroeck)
 • marie oostens

  1 jaar geleden
  Fantastische t.v.! Kan niet wachten op de volgende reeks.
 • Mireille Vergauwen

  1 jaar geleden
  Ontspannende reeks mooi in deze dolgedraaide wereld. Zit ook uit te kijken naar de Columbus vond ik ook de moeite.
 • Greta Beirens

  1 jaar geleden
  Zijn reisseries zijn een verademing op onze tv. Meer van dat aub. Wij hebben daar nood aan. Proficiat Arnoud Hauben en team.
 • Fred. Segers

  1 jaar geleden
  Arnout Houben ,maakt prachtseries eenvoudig en goed,menselijk ,zonder franjes , Al de show van de (groten ) achterwege latend . Ik kijk uit naar de volgende reis serie !
 1. Feest bij TOTZ, Get Ready! scoort eerste platina plaat met ‘Diep’: “Bijna twee miljoen streams voor een nummer van 26 jaar geleden, wàt een bekroning”

  Feest bij TOTZ, Get Ready! scoort eerste platina plaat met ‘Diep’: “Bijna twee miljoen streams voor een nummer van 26 jaar geleden, wàt een bekroning”

  Was een platina plaat twintig jaar geleden nog schering en inslag bij ‘Tien Om Te Zien’, haalt Get Ready! vandaag de primeur. Platina voor ‘Diep’. De hit waarop hun carrière 26 jaar geleden werd gebouwd, is intussen bijna 2 miljoen keer gestreamd. “Destijds werden we door fans bekogeld met gigantische taarten en champagne. We moesten ons letterlijk wassen na een overwinningsfeestje.”
 2. 'Wittekerke'-collega's reageren op overlijden Arnold Willems: "Hij heeft één advies gegeven dat ik nooit zal vergeten"
  Play
  BV

  'Witteker­ke'-collega's reageren op overlijden Arnold Willems: "Hij heeft één advies gegeven dat ik nooit zal vergeten"

  Vanuit verschillende hoeken wordt gereageerd op het overlijden van de Belgische acteur Arnold Willems (90). Zijn collega’s uit ‘Wittekerke’ bijvoorbeeld zijn erg aangeslagen door zijn plotse dood. Oud collega en vriend Peter Bulckaen is erg emotioneel wanneer Showbits hem spreekt: “Hij was een ontzettend warme en lieve man. Hij voelde zelfs als familie aan. Op mijn trouwfeest, de doop van onze kinderen, hij was er overal bij.” Ook Kürt Rogiers - alias Sneyers - heeft warme herinneringen aan Arnold. Wat hij precies van hem geleerd heeft, vertelt hij in een nieuwe Showbits.