Arnold Schwarzenegger
Volledig scherm
Arnold Schwarzenegger © AFP

Arnold Schwarzenegger doneert 250.000 dollar voor ‘tiny houses’ voor veteranen

CelebritiesArnold Schwarzenegger (74) heeft een goede daad verricht. De acteur doneerde maar liefst 250.000 dollar (220.801 euro) aan een organisatie die ‘tiny houses' bouwt voor veteranen. 

 1. Van 11 naar 4 in ‘Special Forces’, waren BV’s te slecht voorbereid? Laura Tesoro: “Je kon niet voorbereid zijn op dit”
  Play
  Showbits
  23

  Van 11 naar 4 in ‘Special Forces’, waren BV’s te slecht voorbereid? Laura Tesoro: “Je kon niet voorbereid zijn op dit”

  Dat deelnemen aan ‘Special Forces’ een rollercoaster aan emoties betekent, kan zangeres Laura Tesoro 100% beamen. “Ik had mijn fysiek wel opgekrikt, maar voor dit kan je nooit echt voorbereid zijn”, vertelt ze eerlijk. Haar ervaringen uit het wilde avontuur heeft ze nu gebundeld in een song genaamd ‘BAD ain’t that BAD’. Als jonge twintiger struggelde ook zij met zich zo open te stellen aan kijkend Vlaanderen: “Als ik mezelf nu terugzie denk ik: oh my God, heel Vlaanderen gaat dat zien.” Maar Tesoro vindt het ook een unieke kans om te laten zien dat ze ook maar gewoon mens is. Meer ontdek je in een nieuwe Showbits.
 2. Divastreken, coke in haar achterste en verbannen bij Disney: ‘enge zangeres’ Grace Jones is 75 geworden
  PREMIUM
  Celebrities
  1

  Divastre­ken, coke in haar achterste en verbannen bij Disney: ‘enge zangeres’ Grace Jones is 75 geworden

  De meest excentrieke popdiva ooit mag dan 75 zijn, ze heeft nog lang geen zin om op haar lauweren te rusten. Grace Jones is in bloedvorm, en dat bewijst ze het liefst op het podium. Deze maand staat ze op het podium in Antwerpen. Voor elk optreden wil ze graag een plateau van vijftig oesters, al heeft ze dat afrodisiacum niet nodig in de slaapkamer, onthult ‘Dag Allemaal’. “Ik heb veel seks nodig. Ik eet mannen levend op.”