Arno op 11 februari 2020 in Le Trianon in Parijs, met chemo-zakje op het podium. "Die adrenaline geeft mij kracht."
Volledig scherm
PREMIUM
Arno op 11 februari 2020 in Le Trianon in Parijs, met chemo-zakje op het podium. "Die adrenaline geeft mij kracht." © Jeremy Melloul / Photo News

Arno treedt in januari nog eens op: “Het wordt een Chippendale-show, ik verlang naar de adrenaline”

ShowbizzArno Hintjens (72) treedt weer op. Voorlopig slechts één keer, voor een Radio1-sessie op 12 januari, maar als corona weer gaat liggen, zouden eventueel meer optredens kunnen volgen. Arno kreeg in 2019 de diagnose pancreaskanker: hij werd geopereerd, onderging twee chemokuren en moest in april dit jaar opnieuw in het ziekenhuis opgenomen worden. Hoe gaat het nu met hem? “Ik ben geen moeilijke patiënt, maar optreden, dat kan niemand mij afpakken.”

5 reacties

 • Herwig Laenen

  2 maanden geleden
  Het minste wat je van Arno kan zeggen is dat hij een verdraaid taaie gast is. Ik vond het al straf dat hij zo kort na zijn whipple-operatie op een podium geraakte, en nu haalt hij weer een soortgelijke toer uit. Faut le fair, om het op zijn Oostends te zeggen.
 • Luc Dussart

  2 maanden geleden
  Veel beterschap en sterkte dat je ons vele mooie muziek kan bezorgen.
 • Rydams Engelbert

  2 maanden geleden
  Ga ervoor Arno 👍.
 • luc ligneel

  2 maanden geleden
  Sterkte en beterschap top
 • Eddy De Schrijver

  2 maanden geleden
  Straffe artist. Ik heb daar altijd veel bewondering voor gehad. Hij leeft voor zijn muziek en heeft Belgie op de musikale kaart gezet. Geniet er nog vele jaren van, ik blijf je muziek alvast beluisteren.
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.