Melanie en Arno
Volledig scherm
Melanie en Arno © Joel Hoylaerts / Photonews

Arno en Melanie na het winnen van ‘Regi Academy’: “School moet nu even wijken”

tvEen nieuw leven kan beginnen voor Melanie Amollo (18) en Arno Louwette (22). De winnaars van ‘Regi Academy’ kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst, al is dat ook nog een groot vraagteken. “Voor de volgende stappen is het nu afwachten, van Regi is er alleszins geen druk.”

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. RECENSIE. ‘Dear Edward’: “Voor de ‘Manifest’-fans die vooral emotioneel willen crashen”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘Dear Edward’: “Voor de ‘Manifest’-fans die vooral emotioneel willen crashen”

  Apple TV+ geeft u alweer een nieuwe reden om vliegangst te ontwikkelen. In ‘Dear Edward’ stort een passagiersvlucht tussen New York en Los Angeles neer en is de enige overlevende de twaalfjarige Edward, die vanaf dan z’n leven en z’n onwennige puberjaren in moet als ‘de mirakeljongen’. In tegenstelling tot ‘Manifest’ is er echter geen bovennatuurlijk kantje aan zijn wonderbaarlijk overleven. Enkel een zwart randje. En een hoop broze nabestaanden die achterblijven om de brokken te lijmen. Of dit ensemble-drama, compleet met rouwcirkels en sprankeltjes tv-hoop, u ook kan doen zweven? Of enkel zal doen crashen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.