Armie Hammer in 2019
Volledig scherm
Armie Hammer in 2019 © REUTERS

Armie Hammer verlaat ontwenningskliniek na beschuldigingen van verkrachting en kannibalisme-schandaal

CelebritiesNa ruim een half jaar heeft Armie Hammer (35) de ontwenningskliniek. De acteur, naar wie een onderzoek wegens verkrachting loopt, is na een turbulent jaar terug op de Kaaimaneilanden, waar hij woont. Dat schrijft The Sun. 

 1. Madonna bijt van zich af na kritiek op haar uiterlijk: “Dit is pure leeftijdsdiscriminatie en misogynie”
  CELEBRITIES

  Madonna bijt van zich af na kritiek op haar uiterlijk: “Dit is pure leeftijds­dis­cri­mi­na­tie en misogynie”

  Na haar verschijning op de Grammy Awards zondagavond, werd Madonna (64) de talk of the town. Op sociale media krijgt de Amerikaanse zangeres te maken met hevige kritiek op haar uiterlijk. Zo vinden sommigen haar onherkenbaar en vragen ze zich af wat er met haar is gebeurd. Maar daar trekt de ster zich duidelijk niets van aan. Dat maakt ze duidelijk in een bericht op Instagram. “Ik ben blij om het voortouw te nemen en een rolmodel te zijn.”
 2. BBC excuseert zich voor verwarring van Beyoncé met Viola Davis tijdens de Grammy’s: “Dit was beneden onze gebruikelijke normen”
  TV

  BBC excuseert zich voor verwarring van Beyoncé met Viola Davis tijdens de Grammy’s: “Dit was beneden onze gebruike­lij­ke normen”

  Afgelopen zondag werd Beyoncé (41) gekroond tot de artiest met de meeste Grammy’s ooit. Een historisch moment op de Grammy Awards, dat ook werd uitgezonden op de Britse televisiezender BBC. Al ging dat niet zonder een slag of stoot. Toen het ging over het grote succes van ‘Queen B’, toonde de zender namelijk beelden van de actrice Viola Davis (57). Een grote flater, die niet onopgemerkt voorbij ging. Na veel kritiek heeft BBC zich geëxcuseerd: “Dit was beneden onze gebruikelijke normen.”