Arie Hazes is niet echt opgezet met de documentaire over zijn broer André
Volledig scherm
PREMIUM
Arie Hazes is niet echt opgezet met de documentaire over zijn broer André © MAG Archive/ANP KIPPA

Arie, broer van André Hazes, niet blij met docu: “Rachels kas zal weer goed gespekt zijn, zeker?”

ShowbizzZeventien jaar is het bijna geleden dat André Hazes het tijdelijke voor het eeuwige inwisselde, maar z’n nagedachtenis doet nog altijd een lucratief bedrijf draaien. Met weduwe Rachel (51) onverzettelijk aan het roer, en daar is niet iedereen mee gediend. “Die nieuwe documentaire over m’n broer stelt mij teleur", klinkt het onder meer bij Arie Hazes (66). Hij is geen grote fan van z’n schoonzus, die volgens hem grof geld verdient met haar overleden man. En ook Luc Caals kan ervan meespreken...

  1. Drie jaar na het overlijden van haar man is Hannelore Bedert opnieuw verliefd: “Stijn blijft de man die ik graag zal blijven zien”
    BV

    Drie jaar na het overlijden van haar man is Hannelore Bedert opnieuw verliefd: “Stijn blijft de man die ik graag zal blijven zien”

    Hannelore Bedert is opnieuw gelukkig in de liefde. Dat heeft ze zelf laten weten in haar column in ‘Libelle’. Het is voor de zangeres de eerste keer dat ze opnieuw verliefd is na het verlies van haar echtgenoot Stijn in 2019. “Wat een heerlijk gevoel is het om na zoveel verdriet weer open te staan voor iets nieuws”, schrijft ze onder meer in haar column.