Ariana Grande zet nieuwe tattoo om overleden schoonvader te eren

Ariana Grande
EPA Ariana Grande
Zangeres Ariana Grande (25) heeft een nieuwe tatoeage op haar voet die verwijst naar de overleden vader van haar vriend Pete Davidson. Hij was een van de brandweermannen die om het leven kwamen na de aanslagen op het World Trade Center in New York op 9 september 2001.

Ariana Grande draagt op haar linkervoet het nummer 8418, het nummer van de badge van haar omgekomen schoonvader Scott Davidson. Pete liet dit nummer in een vetter lettertype al enige jaren geleden op zijn linker arm tatoeëren. De nieuwe tatoeage van Ariana is zichtbaar op foto's die afgelopen week gemaakt zijn toen het stel door New York wandelde, meldt E! News.

Begin deze maand werd bekend dat Pete Davidson twee tatoeages ter ere van zijn vriendin heeft laten zetten. De 24-jarige Saturday Night Live-komiek heeft achter zijn oor een zwart maskertje met konijnenoren, het logo van Ariana's album Dangerous Woman. Op zijn duim liet de grappenmaker de initialen - AG - van de zangeres vastleggen.

Grande en Davidson hebben sinds een paar maanden een relatie en zijn inmiddels verloofd. Ook kochten zij onlangs een penthouse in New York.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.