Ariana Grande komt naar het Sportpaleis

Ariana Grande
EPA Ariana Grande
Ariana Grande (25) komt naar het Sportpaleis in Antwerpen. Dat maakte de Amerikaanse zangeres bekend op haar Twitterpagina. Ze doet ons land aan op 30 augustus 2019.

De Europese tour van Ariana Grande begint op 17 augustus in Londen. Daarna trekt ze naar steden als Amsterdam, Parijs, Hamburg, Praag, Berlijn, Oslo, Helsinki en Kopenhagen.

Ariana  heeft ook een aantal optredens in het Verenigd Koninkrijk in het verschiet, waaronder een in Manchester. De datum van die show is nog niet bekend. “We plannen een speciale show”, schrijft de zangeres op sociale media. “We moeten nog wat zaken regelen en daarom kunnen we nu nog geen datum bekendmaken.”

Vorig jaar vond er een aanslag plaats in Manchester na een concert van de Amerikaanse popzangeres.  Daarbij vielen 22 doden. “Ik ben gebroken. Uit de grond van mijn hart, het spijt me zo, zo erg. Ik heb er geen woorden voor”, reageerde de zangers daar toen op.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.