Anthony Kumpen en Griet Vanhees zien skireis in rook opgaan door vliegmaatschappij: "Slechtste service ooit"

Griet Vanhees en Anthony Kumpen
Dieter Bacquaert Griet Vanhees en Anthony Kumpen
In de kerstvakantie overkwam het radio-dj Peter Van De Veire en nu is ook Anthony Kumpen razend op een luchtvaartmaatschappij. De voormalig racepiloot wilde met zijn gezin gaan skiën, maar de reis viel in het water na een misboeking. Anthony uit zijn woede op Twitter: "Moet ik ze aanklagen?" vraagt hij zich af.

"Nadat ik twaalf uur op de luchthaven moest wachten, annuleert Transavia (Nederlandse luchtvaartmaatschappij, nvdr.) mijn vlucht op 31 december. Nu slagen ze erin een fout te maken met onze nieuwe boeking voor 1 januari. Niet skiën, geen verblijf of nieuwjaarseten, geen skileraar voor de kinderen. Zou ik ze aanklagen voor een extra hotel, taxi en kosten?", vraagt Kumpen zich af op Twitter. 

Lang moest de man van Griet Vanhees niet wachten op een antwoord, want Transavia reageerde met een bericht waarop ze hun excuses uitten en Anthony vroegen om hen persoonlijk te contacteren. Dat deed de racepiloot niet en hij zette zijn vluchtnummer online. "Ik neem 80 vluchten per jaar, maar de slechtste service en communicatie gaat toch naar Transavia", voegt hij daaraan toe. "Ik vind zelfs geen manier waarop we dit zouden kunnen oplossen. Er waren veel opties, maar ze hebben dat allemaal nagelaten."

Ook nadien was de kous niet af want Anthony werd gevraagd door Transavia zijn tweet offline te halen, maar dat deed hij niet. Voorlopig lijkt het alsof de twee partijen voor een impasse staan. 

Ook Anthony's vrouw Griet Vanhees deelde haar frustraties. Op Instagram deed ze ook haar verhaal over hun in het water gevallen reis. 

Instagram
Instagram11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Roger Forier

  Een Vanderveireken doen.....

 • Jan Maarten

  Wat zijn dat nu voor azijn reacties, ik ken die man niet maar hij heeft wel overschot van gelijk. Een boeking is als een contract, je hebt er trouwens al voor betaald, en dat verbreek je niet eenzijdig. Dubbele boeking = dubieus/crimineel gedrag en dat moet je niet "normaal" vinden. Deze vliegmaatschappijen mijden !

 • Gerard Braeckmans

  Dit moet de absolute domper op hun leven zijn. Ik zou zeggen: probeer het volgend jaar nog eens een keer. En laat het ons weten. Wij wachten met veel ongeduld.

 • JEF JOOSSENS

  Als je de grote jan wil uithangen huur dan een privéjet of betaal voor een normale lijnvlucht dan heb je die problemen niet.

 • Willem Coopman

  Na VDVeiren nu de VIP's Kumpen en zijn madam, ik heb echt medelijden met deze toch wel zeer belangrijke mensen. Ze moesten maar eens weten hoe slecht zij het hier hebben, een doorsnee Belgisch gezin kan gemakkelijk 3 keer per jaar op reis enzij slagen er niet in om die ene moeilijk geboekte skireis te maken...de tranen staan me in mijn ogen