Anthony Kumpen en Griet Vanhees zien skireis in rook opgaan door vliegmaatschappij: "Slechtste service ooit"

Griet Vanhees en Anthony Kumpen
Dieter Bacquaert Griet Vanhees en Anthony Kumpen
In de kerstvakantie overkwam het radio-dj Peter Van De Veire en nu is ook Anthony Kumpen razend op een luchtvaartmaatschappij. De voormalig racepiloot wilde met zijn gezin gaan skiën, maar de reis viel in het water na een misboeking. Anthony uit zijn woede op Twitter: "Moet ik ze aanklagen?" vraagt hij zich af.

"Nadat ik twaalf uur op de luchthaven moest wachten, annuleert Transavia (Nederlandse luchtvaartmaatschappij, nvdr.) mijn vlucht op 31 december. Nu slagen ze erin een fout te maken met onze nieuwe boeking voor 1 januari. Niet skiën, geen verblijf of nieuwjaarseten, geen skileraar voor de kinderen. Zou ik ze aanklagen voor een extra hotel, taxi en kosten?", vraagt Kumpen zich af op Twitter. 

Lang moest de man van Griet Vanhees niet wachten op een antwoord, want Transavia reageerde met een bericht waarop ze hun excuses uitten en Anthony vroegen om hen persoonlijk te contacteren. Dat deed de racepiloot niet en hij zette zijn vluchtnummer online. "Ik neem 80 vluchten per jaar, maar de slechtste service en communicatie gaat toch naar Transavia", voegt hij daaraan toe. "Ik vind zelfs geen manier waarop we dit zouden kunnen oplossen. Er waren veel opties, maar ze hebben dat allemaal nagelaten."

Ook nadien was de kous niet af want Anthony werd gevraagd door Transavia zijn tweet offline te halen, maar dat deed hij niet. Voorlopig lijkt het alsof de twee partijen voor een impasse staan. 

Ook Anthony's vrouw Griet Vanhees deelde haar frustraties. Op Instagram deed ze ook haar verhaal over hun in het water gevallen reis. 

Instagram
InstagramReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels