Anouk.
Volledig scherm
Anouk. © ANP Kippa

Anouk verwijdert foto met Ali B van Instagram

ShowbizzNog voordat bekend is wat de exacte rol van Ali B (40) is in het schandaal rondom ‘The Voice of Holland’, lijkt Anouk (46) de banden met haar voormalige collega-coach al te verbreken. De zangeres heeft namelijk een foto met de rapper van haar Instagrampagina verwijderd.

3 reacties

 • Sara Peeters

  4 maanden geleden
  Amai das snel moet het eerst niet voor het gerecht komen? Het zou niet de eerste keer zijn, zeker als het om geld gaat. Dat er iemand valselijk beschuldigd wordt. Eerst het tegendeel bewijzen!
 • Ellen Lenseclaes

  4 maanden geleden
  Groot gelijk Anouk! Met zo iemand zou ik ook niet op de foto willen
 • Guy Dupont

  4 maanden geleden
  Foto verwijderen? Is wel wat voorbarig hé. We weten nog niet wat er echt aan de hand is. En, iedereen is onschuldig tot het tegendeel bewezen is. In wat voor tijdperk, maatschappij leven we eigenlijk?
 1. Jan Verheyen over cancelcultuur: "Nog samenwerken met Bart De Pauw? Ja, maar...”
  Play
  Showbits

  Jan Verheyen over cancelcul­tuur: "Nog samenwer­ken met Bart De Pauw? Ja, maar...”

  Op een uitspraak in de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard is het nog even wachten, maar nu al is duidelijk dat er geen winnaars zullen zijn. Depp werd eerder al geweerd uit franchises als ‘Fantastic Beasts’ en ‘Pirates of the Caribbean’, en er loopt een petitie om Heard te schrappen uit ‘Aquaman 2’. Hebben beide filmsterren nog een toekomst in Hollywood? En hoe ga je als regisseur om met die cancelcultuur? Showbits vraagt het aan Jan Verheyen. Hij ziet een grote gelijkenis met de zaak-Bart De Pauw en neemt het opvallend genoeg ook op voor de tv-maker. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.