Anouk verwijdert deze week haar account op Facebook: “Bedankt voor alle steun”

ANP Kippa
Anouk gaat nu echt stoppen met Facebook. Deze week verdwijnt haar account van het sociale netwerk. Dat heeft de rockchick gemeld in een kort berichtje op haar pagina. De zangeres lichtte ook voor het eerst de reden van haar plotse besluit toe. “Het onderhouden van meerdere socialemediakanalen vind ik te veel. Daarom verwijder ik deze pagina”, verwoordt ze online.

Omdat het account van de Nederlandse ster deze week zal worden verwijderd, maakt ze nog even gebruik van de gelegenheid om al haar fans te bedanken. “Voor alle liefde en steun die ik de afgelopen jaren gekregen heb”, klinkt het. Anouk stelt dat het onderhouden van meerdere kanalen op sociale media haar te veel energie kost. “Daarom verwijder ik deze pagina. Als je op de hoogte wil blijven van nieuwe muziek en opkomende concerten, check dan mijn Instagramaccount.'

Fans van de zangeres balen van haar vertrek op het sociale netwerk. Vooral dan de Facebookgebruikers die geen account hebben op Instagram.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marijke Molenberghs

    Facebook verwijderd pas difinitief op 31 dagen dus 1 maand wachten.

  • Mi Janssens

    Bedankt good zo! Altijd op de hoogte! En ze is tenslotte zangeres