Anouk reageert op ruzie met rapper Lil’ Kleine: “Wat een sensatie”

Anouk.
ANP Kippa Anouk.
Anouk heeft vanmiddag voor het eerst gereageerd op de ruzie tussen haar en Lil’ Kleine. De twee vlogen elkaar tijdens de opnames van ‘The Voice of Holland’, waar ze beiden jurylid zijn, in de haren en het gerucht ging dat ze zelfs niet meer wilden samenwerken. “Maar ik zit gewoon in die stoel hoor bij de liveshows, no worries", maakte de zangeres vandaag duidelijk.

Begin november werd bekend dat Anouk en Lil’ Kleine met elkaar in de clinch lagen. Wat er precies was gebeurd, werd in het midden gelaten, maar zender RTL kon de ruzie tussen de twee coaches in ieder geval wel bevestigen. Volgens bronnen zou de 25-jarige rapper Anouk voor van alles en nog wat hebben uitgemaakt. Daar gaat de zangeres nu op geheel eigen wijze op in. “Mijn god, wat een sensatie. Dat ik word uitgemaakt voor kankerhoer en dat ik de vinkentering kan krijgen is allemaal niet zo schokkend en belangrijk, vind ik. I’ve been called worse.”

Dat de twee niet meer samen in één studio kunnen zitten, verwijst Anouk ook naar het rijk der fabelen. “Ik zit gewoon in die stoel hoor bij de liveshows, no worries”, aldus Anouk, die het nu inmiddels wel zat is dat de ruzie tussen haar en Lil’ Kleine zo wordt uitgemolken. “Het is voor niemand leuk”, is de rockchick van mening.

Tot nu toe is nog steeds niet bekend waar de ruzie tussen de twee artiesten precies over ging. Dat wordt 10 januari pas duidelijk: dan zijn de bekvechtende coaches te zien in een nieuwe aflevering van ‘The Voice of Holland’.

Lil’ Kleine sprak eerder bij Radio 538 over deze ruzie. Bekijk hieronder de beelden.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.