Joel Hoylaerts/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts/Photo News

Anouk Matton wil haar carrière als dj en zangeres niet opgeven: “Onze au pair zal aan strenge eisen moeten voldoen”

ShowbizzZe is al zes maanden zwanger en straalt van geluk. Toch vindt Anouk Matton (28), de vrouw van Dimitri Vegas (38), één ding jammer: dat je ’t aan haar lichaam nauwelijks kan zien. “Ik heb amper een buikje! Eerlijk? Ik heb al aan de gynaecoloog gevraagd of ik wel écht zwanger ben”, lacht ze.

10 reacties

 • Frankie Albert Goethals

  4 maanden geleden
  Kinderen worden herleid tot een speeltje! Helaas bijna voor elke ouder. Niemand heeft nog zin om aan luxe in te boeten voor een kind. Thuisblijven en het kind zelf een opvoeding geven is in onze tijd voorbijgestreefd. Doorgaans wordt nog per dag effectief 2-3 uurtjes vrijgemaakt voor de kinderen. Crèches, buitenschoolse opvang, jeugdbewegingen, hobbyverenigingen, grootouders, school, ... zij moeten de kroost opvoeden zodat pa en ma met de BMW en in merkkleding kunnen rondrijden.
 • Fanny Konings

  4 maanden geleden
  Neem geen Kinderen ipv een au pair, je zal dan pas een meerwaarde betekenen
 • johan De Coninck

  4 maanden geleden
  Madam kent haar prioriteiten. Maar bon, het kind moet nog geboren worden en misschien beseft ze zich dan wel zoals de overgrote meerderheid van ouders dat de wereld niet meer rond jou draait maar dat dat kind het allerbelangrijkste is.
 • Philippe De Vocht

  4 maanden geleden
  Een kind is geen accessoire om mee te pronken... je moet ervoor zorgen en als je dat niet kan, neem er dan ook geen. Neem je verantwoordelijkheid op! Maar dat lukt precies niet...
 • van Dessel Wim

  4 maanden geleden
  Kinderen moet je zelf een opvoeding geven ...
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.