Een glim uit 'Anouk Matton Privé', binnenkort op VTM 2
Volledig scherm
Een glim uit 'Anouk Matton Privé', binnenkort op VTM 2 © VTM

Anouk Matton werkt aan eerste boek: “Spiritueel werk vol kristallen”

ShowbizzHaar realityprogramma moet nog van start gaan op VTM 2, maar intussen is Anouk Matton (28) alweer bezig aan een nieuw exportproduct. “Ik ben een boek aan het schrijven”, vertelt ze ons vanop Ibiza, waar ze met haar man Dimitri Vegas (39) en hun zoontje London (2 maanden) van hun eerste gezinsuitje genieten. 

0 reacties

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.