Anouk
Volledig scherm
Anouk © BrunoPress/Patrick van Emst

Anouk keihard voor deelneemster The Voice: "Jij hoort hier niet thuis"

Anouk heeft vanavond gehakt gemaakt van The Voice-kandidaat Kira Dekker. De zangeres was op zijn zachts gezegd niet tevreden met het optreden van het meisje. "Er zijn mensen uit de vorige aflevering vertrokken, die zingen tien keer beter dan jij. Het spijt me, ik zou je gelijk naar huis sturen."

13 reacties

 • eric debanne

  5 jaar geleden
  Zij heeft volkomen gelijk !
 • Koen Van crombruggen

  5 jaar geleden
  Ik had zulke leraars destijds. Er komt dan nog bij dat ze natuurlijk compleet de bal hebben misgeslagen, zeker als je weet wat ik bereikt heb in vergelijking tot een leraar. Maar ja, ze hebben toch de illusie gehad dat ze het waren tegenover minderjarigen.
 • Edmond Dillien

  5 jaar geleden
  Ik heb zopas 2 liedjes van haar beluisterd Op Youtube, want ze is een complete onbekende voor mij, en van mij mag zij er ook mee stoppen niks denderend gehoord dus............
 • jean petermans

  5 jaar geleden
  Zij "mag" zoiets natuurlijk zeggen, maar als Boef zulke praat laat horen is het kot te klein,
 • Mathias Lunders

  5 jaar geleden
  Daar dient een jury toch voor, beter nu en eerlijk dan later een flater. En aan die zure mensen hier, Anouk kan wel degelijk zingen.
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.