Anouk is blij om weer thuis te zijn.
Volledig scherm
Anouk is blij om weer thuis te zijn. © ANP Kippa

Anouk is weer thuis uit Marokko en verrast haar gezin

ShowbizzHet heeft even geduurd, maar de Nederlandse zangeres Anouk (44) is weer thuis. Sinds begin maart zat ze vast in Marokko, maar het coronavirus zorgde ervoor dat ze niet naar huis kon vliegen. Anouk hield haar thuiskomst geheim voor haar familie, wat vertederende reacties opleverde. 

0 reacties

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. James Blunt wil Adele van de troon stoten: “Ik durf te wedden dat ze niet meer slaapt”
  Muziek

  James Blunt wil Adele van de troon stoten: “Ik durf te wedden dat ze niet meer slaapt”

  De Britse muzikant James Blunt (47) maakt al 17 jaar muziek. Daardoor is er genoeg materiaal om een ‘greatest hits’-album uit te brengen. Dat album, ‘The Stars Beneath My Feet (2004-2021)’, verscheen alleen wel éxact in dezelfde week dat Adele (33) haar nieuwe plaat ‘30' uitbracht. Blunt laat het niet aan zijn hart komen en toont zich van zijn meest competitieve kant in een interview met RTL Boulevard.