Als Katja naast hoofdfiguur Lisa (Tinne Oltmans).
Volledig scherm
PREMIUM
Als Katja naast hoofdfiguur Lisa (Tinne Oltmans). © VTM

Anouck Luyten beleeft doorbraak als valse halfzus in ‘Lisa’: "Ik kom veel meer als een bitch over dan ik dacht, dat is toch wennen"

Showbizz'Dat is geen lief meisje, ik zie het aan haar ogen', kreeg ze al te horen van kijkers. De aandacht is nieuw voor Anouck Luyten (30), de Antwerpse actrice die nu al maanden zorgt voor een flinke dosis pit in telenovelle 'Lisa'. Als de valse halfzus Katja beleeft ze, na zeven magere jaren in het vak, haar grote doorbraak. "Ik heb aan stoppen gedacht”, geeft ze toe.

2 reacties

 • Michel Van Eycken

  3 maanden geleden
  Geweldige actrice speelt haar rol goed !
 • Lieven De Cock

  3 maanden geleden
  Lieven D.C. Katja is een egoiste van de ergste soort voor zo een brave timide zus, maar Anouk speelt die rol goed, het is natuurlijk moeilijk om ze graag te zien, je moet er werkelijk doorheen kijken.Een eerlijke rol spelen is waarschijnlijk makkelijker?
 1. “De sluizen gaan open”: steeds meer sterren willen klacht indienen na rechtszaak Scarlett Johansson
  Celebrities
  13

  “De sluizen gaan open”: steeds meer sterren willen klacht indienen na rechtszaak Scarlett Johansson

  Breekt het angstzweet stilaan uit bij de grote bazen van Disney? Achter de schermen zouden verschillende sterren zich willen aansluiten bij de zaak die Scarlett Johansson (36) heeft aangespannen tegen de mediagigant. Entertainmentadvocaat Matthew Belloni vermoedt dat door haar actie de “sluizen kunnen opengaan” en verwacht dat ook andere acteurs en actrices nog actie zullen ondernemen tegen machtige filmgiganten.