Mitta Van der Maat
Volledig scherm
PREMIUM
Mitta Van der Maat © Klaas De Scheirder

ANNO 2021. Zangeres Mitta Van der Maat: “Zoek maar eens een bedrijf dat jou wil aannemen met een écht contract”

ShowbizzElke dag gaat ‘Het Laatste Nieuws’ op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2021 uitziet. Vandaag: actrice, zangeres en regisseuse Mitta Van der Maat (63), die vanaf juli nieuwe optredens plant. “Ik ben opgelucht dat ik uit de ratrace kan blijven of niet zelf op zoek moet naar subsidies.”

9 reacties

 • Leen Demeyer

  1 maand geleden
  Braaf stempelend, ik kan het niet meer aanhoren. En dan denken dat je netjes mee betaalt aan sociale zekerheid. Van je stempelgeld! Dat dient om actief werk te zoeken, eender wat!
 • Ronny Gyles

  2 maanden geleden
  Aan allen die hier commentaar hebben: Wacht tot jullie zelf eind de 50 zijn en werkloos, we zullen dan nog eens komen luisteren en vragen of jullie nog dezelfde mening hebben over makkelijk werk vinden. Overal ontslaat men 55 plussers. En waarom zouden die plots voor een uurloon van nog geen 10 euro content moeten zijn?
 • Didi Bellens

  2 maanden geleden
  Als je zoekt zal je altijd werk vinden, maar ze zijn veel te kieskeurig die BV's, dat is hun enige probleem. Maar ze staan uiteraard veel liever dan nog op den dop ipv een werk aan te nemen zoals bv.bij Colruyt, Aldi, enz. en te gaan solliciteren.
 • Dany Herman

  2 maanden geleden
  Misschien eens polsen in de muziek fabriek. Of opleiding volgen voor verpleging werk zeker
 • Jef Van De Plas

  2 maanden geleden
  Wat U doet noemen wij niet werken , het is een gecommercialiseerd hobby , met een flou over zich die druk doen en interessant zijn tot een kunst maken. Het is tegenwoordig moeilijker om kunst verkocht te krijgen dan om ze te maken en, mochten er geen subsidies zijn er zouden veel minder kunstenaars zijn maar wel betere, want wat goed is zal boven komen drijven . Er moet niet betaald worden om te kunnen blijven drijven ( lees subsidie) Een startsteun kan een eeuwige steun niet .