Benoit De Freine
Volledig scherm
PREMIUM
© Benoit De Freine

ANNO 2021. Ex-sportpresentator Robin Janssens: "Na het faillissement viel er een druk van mijn schouders"

ShowbizzElke dag gaat ‘Het Laatste Nieuws’ op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2021 uitziet. Vandaag: Robin Janssens (50), ex-presentator van sportprogramma’s bij VRT en VTM, en nu zaakvoerder bij hamburgerketen ‘Burgerij’. “Wanneer ik lees dat Eric Goens op het open kanaal van Play Sports een aantal mooie reeksen zal maken, kriebelt het.”

2 reacties

 • Danny Govaerts

  6 maanden geleden
  Als het om een faling gaat met zijn zakken vol zo als hier beweerd wordt. Zal er zeker wel een druk van zijn schouders vallen. Dan komt de druk bij personeel dat niet uit betaald is en bij de leveranciers. Maar een hamburger tent ? Dan heeft hij te snel willen groeien of slechte hamburger verkocht. Want met zo iets op de juiste plaats en zelf de handen uit de mouwen kan dat niet kapot.
 • Huguette Herrijgers

  8 maanden geleden
  'financieel had het faillissement niet veel impact'. Wel het had zeker een faillissement voor de studenten die werkten bij burgerij schoten en niets van hun zuurverdiend geld hebben gezien.
 1. Boekhouders die de studio op stelten zetten en een komische stripact: opnieuw een reeks verrassende acts in Belgium’s Got Talent
  TV

  Boekhou­ders die de studio op stelten zetten en een komische stripact: opnieuw een reeks verrassen­de acts in Belgium’s Got Talent

  Alleen maar spektakel in de vierde aflevering van ‘Belgium’s Got Talent’. De jury moest deze keer doodsangsten doorstaan, maar gelukkig was er ook ruimte voor andere emoties. Zo werd An Lemmens van haar sokken geblazen en ook Davy Parmentier was onder de indruk: “Jij katapulteert me echt terug naar mijn kindertijd. Ik heb al heel veel mooie dingen gezien, maar zoiets als dit nog nooit!”
 2. Ed Sheeran komt naar Qmusic voor intiem concert (en jij kan erbij zijn)
  Muziek
  1

  Ed Sheeran komt naar Qmusic voor intiem concert (en jij kan erbij zijn)

  ‘Shape of You’, ‘Perfect’ en ‘Bad Habits’, stuk voor stuk grote hits van de Britse sensatie Ed Sheeran (30) die iedereen luidkeels kan meezingen. Op vrijdag 22 juli maakt de internationale ster zijn opwachting in Brussel voor zijn Europese Mathematics-tour. Tot dan hoeven zijn fans uit de Lage Landen niet te wachten om hem aan het werk te zien, want Ed Sheeran komt op dinsdag 5 oktober naar Qmusic voor een intiem optreden in The Qube in Nederland.