Els Tibau.
Volledig scherm
PREMIUM
Els Tibau. © Marc Drofmans

ANNO 2021. Els Tibau zit opnieuw op het juiste spoor: “De snijdende pijn is eindelijk weggeëbd”

ShowbizzElke dag gaat ‘Het Laatste Nieuws’ op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2021 uitziet. Vandaag: Els Tibau, Miss Belgian Beauty 1997 en voormalig omroepster bij VTM. Zij verloor in 2015 haar oudere zus Hilde. “Máánden werd ik daarna achtervolgd door vragen. Waarom is ons dit overkomen? Wat hebben we niet gezien?”

7 reacties

 • david frederickx

  5 maanden geleden
  Hilde was mijn pedicure en ik keek steeds uit naar die 45 minuten om de 6 weken. Niet alleen omdat ze een kei was in haar vak, maar ook omdat we steeds leuke gesprekken hadden. Soms over koetjes en kalfjes, soms diepgaandere gesprekken. Hilde was een topvrouw! Net als Els die altijd even vriendelijk is als ik haar toevallig tegenkom in Landen. Ik leef met je mee Els, eveneens met Laure. Veel succes met alles wat je nog onderneemt!
 • Ria Jonckheere

  5 maanden geleden
  Top madam , Grote klasse
 • Julie Vanspauwen

  5 maanden geleden
  niet alleen een knappe ook een hele lieve
 • Ilse Verlinden

  5 maanden geleden
  Marlene de Wouters is nog naturel, hier is er toch veel boetseerwerk aan te pas gekomen,,,,,
 • ivan chtuka

  5 maanden geleden
  Klasse,veel succes gewenst..
 1. Klimaatexperten in de wolken met uitspraken prins William, William Shatner iets minder: "Hij snapt het niet”
  ROYALTY
  2

  Klimaatex­per­ten in de wolken met uitspraken prins William, William Shatner iets minder: "Hij snapt het niet”

  William Shatner (90), die deze week als oudste persoon ter wereld een ritje naar het heelal maakte, is het niet eens met de kritiek van de Britse prins William (39) op het ruimtetoerisme. Volgens de prins zou het beter zijn mochten “de grootste breinen” zich concentreren op het redden van de planeet. “Hij is een vriendelijke jongen, maar zit fout”, reageert Shatner. Klimaatexperten zijn wel grote fan van de uitspraken van de hertog.