Joel Hoylaerts/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts/Photo News

ANNO 2021. Benny Bax (49): "Trouwplannen zijn de perfecte afleiding na pijnlijk ontslag"

Elke dag gaat 'Het Laatste Nieuws' op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2021 uitziet. Vandaag: Benny Bax (49), voedselinspecteur en van 2010 tot 2012 gekend van ‘De Smaakpolitie’ op VT4. Momenteel is Bax op zoek naar werk, maar hij heeft sowieso ook mooie vooruitzichten: volgend jaar geven hij en zijn vriendin Cindy elkaar het jawoord.

3 reacties

 • marcel cloots

  10 maanden geleden
  Terecht afgevoerd programma en ontslag. Hij at uit verschillende rijstborden gelijk.
 • gert plevoets

  1 jaar geleden
  Van mij mag de smaakpolitie gerust terug komen.
 • Tom Bellon

  1 jaar geleden
  held!
 1. ANNO 2021. Journalist en auteur Jan Van den Berghe: "Ik blijf een grote hypochonder, maar de dokter vindt nooit iets"
  PREMIUM
  Showbizz

  ANNO 2021. Journalist en auteur Jan Van den Berghe: "Ik blijf een grote hypochon­der, maar de dokter vindt nooit iets"

  Elke dag gaat ‘Het Laatste Nieuws’ op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2021 uitziet. Vandaag: Jan Van den Berghe (78), journalist, royaltywatcher, schrijver en liefhebber van IJslandse saga’s. Hij vertelt over schaken, muziek, Trump en de koninklijke familie. “Er komen nog drie series over leden van de koninklijke familie. De afspraken voor de interviews zijn al gemaakt.”
 2. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.