Pascale Bal anno 2020.
Volledig scherm
PREMIUM
Pascale Bal anno 2020. © Marc Drofmans

ANNO 2020. Pascale Bal (50), voormalig actrice en model: “Mijn leven is veel klassieker dan twintig jaar geleden”

ShowbizzElke dag gaat 'Het Laatste Nieuws' op zoek naar hoe het leven van een Belg die ooit in de schijnwerpers stond er anno 2020 uitziet. Vandaag: ex-actrice en -model Pascale Bal.

4 reacties

 • Alex Van Den Bremt

  9 maanden geleden
  Changing times. Ooit een verfrissende actrice en nu een medisch afgevaardigde; mooi verhaal. Dergelijke ervaringen zijn zeker een steun voor elkeen die al dan niet gedwongen nieuwe uitdagingen moeten zoeken. Never give up!
 • Johan Vancaneghem

  9 maanden geleden
  Wat voor een plastieken gedrocht is dat zeg?!
 • Leen Demeyer

  9 maanden geleden
  Wat een mooi en positief verhaal. Fijn.
 • Jean Schepens

  9 maanden geleden
  nog steeds een mooie vrouw mét uitstraling ; chapeau !  NONKELJEAN 
 1. Matt Damon licht uitspraken over homofoob taalgebruik toe: “Nog nooit in mijn leven heb ik iemand een flikker genoemd”
  Celebrities

  Matt Damon licht uitspraken over homofoob taalge­bruik toe: “Nog nooit in mijn leven heb ik iemand een flikker genoemd”

  Matt Damon (50) ligt nu al enkele dagen onder vuur. In een recent interview vertelde de acteur dat hij nog maar recent gestopt is met het woord ‘faggot’ ofwel flikker, een scheldwoord voor homoseksuele mannen, te gebruiken. Alleen bleek die uitspraak niet helemaal te kloppen en in een nieuw statement licht Damon zijn uitspraken over homofoob taalgebruik wat meer toe.
 2. Sarah Ferguson niet te spreken over gelekte foto's van schoonzoon met modellen
  Royalty

  Sarah Ferguson niet te spreken over gelekte foto's van schoonzoon met modellen

  Sarah Ferguson (61) is niet van plan om negatieve verhalen in de media over haar familie te tolereren, zo mag wel blijken. De 61-jarige hertogin van York was maandag te gast in ‘The One Show’ op de Britse televisie, waar er opmerkingen werden gemaakt over de opgedoken beelden van Jack Brooksbank, de echtgenoot van haar dochter prinses Eugenie. Dat wilde Sarah Ferguson niet gehoord hebben, waarna ze meteen in de verdediging schoot.