Annie Geeraerts en haar partner Paul.
Volledig scherm
PREMIUM
Annie Geeraerts en haar partner Paul. © Kristof Ghyselinck

Annie Geeraerts - ‘de Bomma’ uit ‘Familie’ - is vijf jaar samen met Paul: “Lichamelijk komt er niet veel meer bij kijken”

Showbizz“Ik kan niet ontkennen dat ik ervan geniet, al die aandacht van een man. Ik voel mij opnieuw meer vrouw.” Ontroerend mooi is het, als je die woorden mag optekenen uit de mond van iemand die maandag haar 95ste verjaardag viert. Het liefdesgeluk is Annie Geeraerts dan ook aan te zien. Intussen is ze vijf jaar samen met Paul (90). “Ik heb nu eindelijk het gevoel dat ik een échte familie heb.”

6 reacties

 • Georges Baert

  1 jaar geleden
  Als het lichamelijk niet veel meer betekent zal het wel voor het geld zijn dat ze zich meer vrouw voelt
 • Hilde Weymeersch

  1 jaar geleden
  Ik wou dat ik ook zo oud kan worden.
 • Marius Merchiers

  1 jaar geleden
  Ongelooflijk hoe goed dat Annie er nog uitziet voor haar leeftijd. Meeste mensen halen die leeftijd niet of zitten te verkommeren in een rusthuis
 • engelbert Rydams

  1 jaar geleden
  Maar Annietje toch word er dan niet meer gerampetamd?
 • Leen Demeyer

  1 jaar geleden
  Wat een mooi verhaal. Zo oprecht en inspirerend. Heel veel geluk samen en nog heel veel mooie en gezonde jaren samen.
 1. Gigi Hadid woedend op Kanye ‘Ye’ West na online bespottingen: “Je bent een pestkop én een grap”
  Celebrities

  Gigi Hadid woedend op Kanye ‘Ye’ West na online bespottin­gen: “Je bent een pestkop én een grap”

  De ‘White Lives Matter’-stunt van Kanye ‘Ye’ West (45) viel bij heel wat mensen in slechte aarde, alsook bij modestyliste Gabriella Karefa-Johnson. Zij uitte haar mening op Instagram en daar was Ye niet mee gediend. Hij maakte meteen spottende opmerkingen, met alle gevolgen van dien. Topmodel Gigi Hadid (27) springt voor haar in de bres en zet de rapper op zijn plek. “Je zou willen dat je een percentage van haar intelligentie had”, klinkt het.
 2. Matthew Perry doet binnenkort zélf zijn boekje open over ‘Friends’ en zijn verslavingen met een tour: “Met de meest persoonlijke details”
  Celebrities

  Matthew Perry doet binnenkort zélf zijn boekje open over ‘Friends’ en zijn verslavin­gen met een tour: “Met de meest persoonlij­ke details”

  Matthew Perry (53), wereldberoemd door zijn rol als Chandler in ‘Friends’, doet binnenkort zijn boekje open. Letterlijk. De acteur lanceert zijn memoires waarin hij openhartig zijn ervaring met verslavingen deelt en backstage anekdotes van de populaire sitcom vertelt. Als promotie tourt Perry straks ook langs verschillende steden.
 3. Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt
  Mijntelco

  Het sociaal tarief voor telecom biedt tot 50 procent korting op je factuur: zo weet je of je in aanmerking komt

  In tijden van inflatie en hoge energieprijzen is elke financiële tegemoetkoming meer dan welkom, zeker voor de lagere inkomens. Daarom is er vanuit de overheid niet alleen voor gas en elektriciteit een sociaal tarief voorzien; ook voor telecom bestaat er een tegemoetkoming. Wie de doelgroepen zijn voor zo'n tegemoetkoming? En welke voorwaarden er precies zijn? Mijntelco.be zet het voor je op een rij.