Annemie Struyf: “Mijn oudste zoon dreigt met mij te breken als ik ooit nog naar Afghanistan ga”

VRT
In ‘Schoeters en Bellen’, een podcast van Eén, hoort Siska Schoeters acht bekende tv-makers van de bovenste plank helemaal uit. Deze week kwam journaliste en televisiemaker Annemie Struyf langs. Zij vertelde onder meer over haar gezin, het grootste misverstand rond haar persoon en het feit dat ze niet op kleinkinderen zit te wachten.

De kinderen van Annemie steunen haar in bijna alles wat ze doet. Behalve naar gevaarlijke landen reizen, daar moet ze van wegblijven. Haar zoon zei zelfs dat hij met haar zou breken mocht ze ooit nog naar Afghanistan gaan. Toch heeft Annemie zich nooit een slechte moeder gevoeld, integendeel. 

Ligt Annemie Struyf soms met een zak chips in de zetel naar ‘Temptation Island’ te kijken? Het antwoord is resoluut ‘neen’. Ze vindt het zelfs tijdverspilling. De gedachte dat de dagen steeds kostbaarder worden met het ouder worden zorgt dat ze haar tijd zo nuttig mogelijk wil besteden. Door een boek te lezen, bijvoorbeeld.

Wat Annemie het grootste misverstand over zichzelf vindt? Dat ze geen mooie stem heeft. Integendeel, ze zou haar stem zelfs kunnen aanpassen zodat ze anders en “gebruikelijker” klinkt. Maar Annemie heeft geen zin om haar typerende stemgeluid aan te passen.

Annemie heeft 5 kinderen, dus de kans dat er kleinkinderen zitten aan te komen, is groot. Al mag dat voor Annemie nog lang duren. Na al het zorgen voor niet alleen haar kinderen maar ook haar ouders, is het voor haar tijd om te genieten van de dingen die haar nu overkomen.
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hubert Wouters

  Hopelijk mazkt zr nog mooie reizrn voor de VRT. Haar programma's zijn altijd leuk, integenstelling tot inderdaad Temptation Island en Blind getrouwd.

 • Eric Loyens

  Er is geen enkel kind dat aan een ouder moet zeggen wat ze mag of niet en als die kinderen weg blijven wel dada als je de kindern moet blijven volgen kan je alleen nog babijsitten en opdraaien voor alles wat zij niet willen doen

 • ronny cockuyt

  Als ik zie waar ze overal al gezeten heeft in de wereld,zal ze zeker nog niet teveel tijd in haar kinderen gestoken hebben,de opvoeding zal wel meestal door iemand anders uitgevoerd zijn.

 • LUC VAN DER VEKEN

  Uw zoon heeft gelijk madam de profiteur van belastinggeld van de VRT! Wij maar betalen voor uw plezierreisjes! Hallo!

 • Marcq Adriaens

  En dat ook allemaal op ons kosten, zo lopen er al genoeg rond.