Annelies uit ‘De vuilste jobs van Vlaanderen’ ontdekte per toeval dat ze borstkanker had: “Die val heeft mijn leven gered”

TVAnnelies getuigt dinsdag over haar strijd tegen borstkanker in ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’. Terwijl ze een verwaarloosd appartement in Gent opruimt, vertelt ze dat ze dankzij een werkongeval ontdekte dat ze met de ziekte kampte. “Hadden ze het een paar weken later ontdekt, dan was het waarschijnlijk uitgezaaid.”

1 reactie

 • Erwin Werwaarts

  4 maanden geleden
  Het is medisch wetenschappelijk bekend welke specifieke genetische afwijkingen verantwoordelijk zijn om voorbestemd borstkanker te veroorzaken . Hierop kan men zich laten testen om , spijtig genoeg , of juist gelukkig genoeg , preventief een borstamputatie te laten uitvoeren en alzo zich het toekomstige leven te redden . Zoals mevrouw hier in kwestie deed bij toeval .
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Boer Kim openhartig over ‘vrouwenwissel' in ‘Boer zkt Vrouw’: “Echt spijt dat ik niet eerlijk ben geweest”
  Play
  TV
  4

  Boer Kim openhartig over ‘vrouwen­wis­sel' in ‘Boer zkt Vrouw’: “Echt spijt dat ik niet eerlijk ben geweest”

  Boer Kim had in ‘Boer zkt Vrouw' voor Ginny gekozen, maar besefte pas te laat dat zijn hart eigenlijk bij Emi lag. Daar heeft hij nu enorm veel spijt van. “Ik was de hele tijd aan het denken: ‘Geef het een kans. Het zal wel klikken.’ Maar dat gebeurde niet. En ineens was het weekend om”, zegt hij. “Ik heb daar écht spijt van. Ik had me zo voorgenomen: ‘Je gaat eerlijk zijn tegen iedereen: jezelf, de meisjes. Je gaat met niemand z'n gevoelens spelen.’ En dan doe ik dit.”