Annelien Coorevits zat tijdens relatie met Olivier Deschacht op Tinder: “Ik wou weten wat het was”

Waar praten beste vriendinnen écht over? In een nieuwe reeks van ‘GIRLS TALK’, laat Studio Brussel enkele van de grappigste vrouwen van het land en hun beste vriendin aan het woord. Vandaag hebben de dames het over Tinder. En daar verklapt Annelien Coorevits onbedoeld dat ze tijdens haar relatie met Olivier Deschacht op Tinder zat. “Ik wou weten wat het was.”

Annelien vertelt niet letterlijk dat haar tijd op Tinder tijdens haar relatie plaatsvond. Maar het valt wel makkelijk te bewijzen. De twee zijn namelijk samen sinds 2007, maar de app werd pas in 2012 gelanceerd. “Ik heb me aangemeld omdat ik wou weten wat het was”, verdedigt Annelien. “Maar ik swipete steeds naar de verkeerde kant.” Het resultaat leek wat op de job van manlief. “Match! Match! Match!”

De zus van Annelien, Stephanie, zoekt op Tinder wél echt naar een man. Maar volgens Annelien is ze veel te kieskeurig. “Dat is niet waar, ik wil gewoon dat hij grappig is en ietwat slim. Dat is toch geen onmogelijke missie?”, zegt Stephanie.

De zusjes Coorevits.
VRT De zusjes Coorevits.5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Tim Verhulst

  @ johan... groot gelijk... daarom vind je veel Vlaamse mannen met buitenlandse vrouwen. Vlaamse vrouwen staan niet met beide voeten In de wereld, zijn vaak niet van de vriendelijksten en de onzekerheid druipt ervan af.

 • Marc Sierens

  Tram’s 1 & 3

 • Johan Bongers

  Als wereldreiziger valt het me altijd op hoe preuts en neurotisch onze Vlaamse vrouwen zijn.

 • Theo Van Hoof

  Ik heb daar zo mijn gedacht bij.

 • Mustafa Weinbaum

  3 tot 4 keer meer vrouwen gaan vreemd dan dat er overspelige mannen zijn. Ze richten zich wel steeds op dezelfde kleine groep mannen die aan dezelfde criteria voldoen: uitgesproken mannelijk en fit. Daarna keren ze terug naar het financiële comfort van de sloef waarmee ze een "vaste relatie" (maar geen seks) hebben.