Exclusief voor abonnees

Annelien Coorevits en Olivier Deschacht na 13 jaar uit elkaar

Olivier Deschacht en Annelien Coorevits.
RV Olivier Deschacht en Annelien Coorevits.
Olivier Deschacht (38) en Annelien Coorevits (32) zijn uit mekaar. Een relatie van 13 jaar, met ups en downs maar niettemin erg solide, komt daarmee ten einde. Het ouderschap over de twee kinderen uiteraard niet: dit weekend trok het gezin nog naar Disneyland Parijs. Tegelijk liet Annelien zich in haar laatste interview ontvallen: "Als Disney-fan vond ik het jammer dat met ouder worden ook het besef kwam dat de prins op het witte paard niet bestaat."

Een precieze reden voor de breuk wordt niet gegeven. "De crisis te veel", vermoedt 'Dag Allemaal', dat het nieuws vandaag bekend maakt: de twee wonen apart, maar een officiële scheiding is nog niet ingezet. Hoe dan ook, aan 13 jaren van harmonie is een einde gekomen. Harmonie, want bij elk bezoek aan hun villa in Destelbergen voor een interview kon je alleen maar denken dat Olivier Deschacht het getroffen had met zijn Annelien, en omgekeerd. De interviews vonden steevast plaats in de gezellige leefkeuken, waar Annelien dan een schaal zelfgebakken brownies zette. De Miss België van 2007 maakte er een punt van om een goede huisvrouw te zijn, zeker geen schoonheidskoningin die enkel haar gelnagels zat bij te werken, tot haar lievelingsvoetballer thuis kwam van training. "Ik stam voort van vlasboeren. Er moest gewerkt worden in het leven", duidde de West-Vlaamse haar handen-uit-de-mouwen-mentaliteit. Regelmatig werd het koppel gevraagd om te figureren in realityreeksen genre 'Hollywoodvrouwen in Vlaanderen', maar bij het gezin Deschacht-Coorevits viel weinig te rapen, wist Annelien. Geen drama, geen decadentie in Destelbergen, integendeel: rust, regelmaat en een traditionele taakverdeling, waarbij de man toegaf amper een tomaat te kunnen snijden, en de dweilen niet te weten liggen.

Je hebt 22% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis68 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Johan Vransen

  Ze heeft toegegven dat ze een triootje had tijdens de opnames van temptation

 • Jean Emare

  Altijd op mijn vierkantshoeve welkom Annelien.. rust, vrijheid, respect en minder gezever.

 • André Decrock

  Er was reeds iets te merken in de Columbus dat er iets was dat niet meer klopte in haar leven, haar ogen en gezicht als ze Wim aan scheren was !

 • michel De Blay

  Heb haar optreden gezien in "de Kolumbus" Heb toch een paar opmerkingen van haar gehoord die voor een man niet prettig zijn. Toen heb ik gedacht "Moeilijk mens om mee samen te leven" Het kan ook aan hem liggen hé en nog waarschijnlijker aan alle twee.

 • jos indigne

  t voetbalgeld komt niet meer binnen zeker Annelien ???