Ann Van Elsen, dochters June en Jackie-Lou en en partner Filip De Snoeck.
Volledig scherm
Ann Van Elsen, dochters June en Jackie-Lou en en partner Filip De Snoeck. © Dieter Bacquaert

Ann Van Elsen wil meer tijd voor haar gezin: “Volgend jaar wil ik Jackie-Lou echt laten dopen. Ze is al 3,5!”

ShowbizzVoor Ann Van Elsen (40) is Kerstmis de mooiste periode van het jaar. Een bezoek aan het pretpark Disneyland Paris, dat volledig in kerstsfeer versierd is, kon dan ook niet ontbreken. “June (9) en Jackie-Lou (3,5) komen hier ook beter overeen dan thuis, want daar durven ze mekaar weleens te plagen”, verklapt de Joe-presentatrice in Story.

2 reacties

 • DIRK RASSCHAERT

  1 jaar geleden
  Zou je dan niet beter nog wat langer wachten en haar zelf laten beslissen ?
 • christianne bruyland

  1 jaar geleden
  Als je nu nog steeds zegt: "ik zal..." dat is als ik ga stoppen met roken en er komt niets van, als het uw intentie is dan heb je en datum en zeg je : dan wordt ze gedoopt.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. TikTokker ontdekt ‘tic’ van Rachel Green in ‘Friends’ en het internet ontploft
  TV

  TikTokker ontdekt ‘tic’ van Rachel Green in ‘Friends’ en het internet ontploft

  Ben je een grote ‘Friends’-addict en heb je alle 236 afleveringen wel 10 keer bekeken? Dan raden we je aan om niet verder te lezen, want dit artikel zou je hele ‘Friends’-beleving weleens voorgoed kunnen veranderen. Een TikTokker ontdekte namelijk dat het personage Rachel (gespeeld door Jennifer Aniston) een opvallende tic heeft. Hij maakte er een compilatie van en we kunnen bevestigen: eens je het gehoord hebt, is het onmogelijk het niet meer te horen.
 1. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?

 2. Babette showt haar paaldans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen
  Play

  Babette showt haar paal­dans-skills aan haar date Jony in Blijven Slapen