Ann Van Elsen wil meer tijd voor haar gezin: “Volgend jaar wil ik Jackie-Lou echt laten dopen. Ze is al 3,5!”

Ann Van Elsen, dochters June en Jackie-Lou en en partner Filip De Snoeck.
Dieter Bacquaert Ann Van Elsen, dochters June en Jackie-Lou en en partner Filip De Snoeck.
Voor Ann Van Elsen (40) is Kerstmis de mooiste periode van het jaar. Een bezoek aan het pretpark Disneyland Paris, dat volledig in kerstsfeer versierd is, kon dan ook niet ontbreken. “June (9) en Jackie-Lou (3,5) komen hier ook beter overeen dan thuis, want daar durven ze mekaar weleens te plagen”, verklapt de Joe-presentatrice in Story.

Kerstavond vierde het gezin Van Elsen met een etentje tijdens een boottocht over de grachten van Amsterdam. En er was nog reden tot feesten: op 22 december waren Ann en Filip twee jaar getrouwd, en afgelopen vrijdag werd Ann ook veertig. 

“Onze huwelijksverjaardag vierden we met een etentje onder ons tweeën, en met mijn verjaardag gingen we op restaurant met wat vriendinnen”, vertelt Ann. “Ik zag er niet tegenop om veertig te worden. Een paar maanden geleden nog wel, omdat ik besef dat ik serieus mijn best zal moeten doen om deze leeftijd te verdubbelen in goede gezondheid. Maar hoe dichter het kwam, hoe meer rust ik erin vond. In de lente volgt nog een grote party. En we willen Jackie-Lou nog graag laten dopen. Het kind is 3,5 maar door de drukte van de voorbije tijd is dat er nog steeds niet van gekomen (lacht). In 2020 wil ik dus wat meer op de rem gaan staan.’ 

Ook professioneel ziet het nieuwe jaar er veelbelovend uit. Zo zit er iets nieuws in de pijplijn bij Joe, en in maart komt haar boek uit over het leven na een scheiding. “Verwacht geen grote onthullingen, wel tips voor gescheiden ouders en nieuw samengestelde gezinnen.”
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • DIRK RASSCHAERT

    Zou je dan niet beter nog wat langer wachten en haar zelf laten beslissen ?

  • christianne bruyland

    Als je nu nog steeds zegt: "ik zal..." dat is als ik ga stoppen met roken en er komt niets van, als het uw intentie is dan heb je en datum en zeg je : dan wordt ze gedoopt.