Stany Crets - Ann Van den Broeck
Volledig scherm
PREMIUM
Stany Crets - Ann Van den Broeck © Kristof Ghyselinck

Ann Van den Broeck is dubbel blij met ‘Mamma Mia’: “Eindelijk weer een vrolijke man in huis!”

ShowbizzNa een lange sluiting mogen de theaters eindelijk weer open. Waar enorm naar werd uitgekeken: ‘Mamma Mia’, geregisseerd door Stany Crets (56). De ABBA-musical loopt nu in de Stadsschouwburg van Antwerpen en verhuist daarna naar de Ethias Arena in Hasselt. Ann Van den Broeck (44), de vriendin van Stany, speelt één van de hoofdrollen. ‘Familie’-kijkers kennen Ann ook als de overleden mama van Raven. “Er vloeiden tranen van ontroering en blijdschap”, zegt Ann.

2 reacties

 • Peter Nols

  1 jaar geleden
  Daar zaten de mensen echt op te wachten ... dacht het niet. Dit wordt een flop, en terecht.
 • Patrick Duyck

  1 jaar geleden
  Tja ze gaan t niet graag horen maar in zulke tijden zoals ze geweest zijn is cultuur het laatste wat belangrijk is,vind ik!
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.