Animatiefilm ‘Cars’ krijgt nieuwe spectaculaire attractie in Disneyland Parijs

Zo zal de attractie eruit zien.
Disney Zo zal de attractie eruit zien.
Nu Disneyland Parijs vanaf 15 juli gefaseerd opnieuw de deuren opent, pakt het Franse park over enkele maanden ook uit met een gloednieuwe Cars-attractie waarbij de figuren uit deze animatiefilm centraal zullen staan.

‘Cars Route 66 Road Trip’ vervoert de bezoekers op een roadtrip in de wereld van ‘Cars’ en de legendarische Route 66 van de Verenigde Staten, waarbij ze de lokale wonderen zullen ontdekken. Onderweg ontmoeten bezoekers enkele van de meest populaire personages uit het ‘Cars’-universum, zoals Flash McQueen en Martin.

De ‘Cars’-attractie vervangt de oude Studio Tram Tour in het Walt Disney Studios Park. Met nieuwe decors, verhaallijnen, muziek en voertuigen. Zo wordt de oude tankwagen getransformeerd tot een ‘Cars’-personage met ogen en een mond. Op de blauwe wagen staat het logo van Dinoco, een fictief oliebedrijf in de verschillende ‘Cars’- en ‘Toy Story’-films. De bestaande water- en vuureffecten blijven wel behouden. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.