Volledig scherm
© Kevin Swijsen

Angeline Flor Pua vindt geen job als pilote: "Duidelijk geen streepje voor als ex-Miss België"

ShowbizzVeel Vlamingen keken er reikhalzend naar uit: de vliegvakantie starten met een ex-Miss België achter de knuppel. Maar een half jaar en 100.000 euro schulden - de prijs van haar opleiding - later zit Angeline Flor Pua (24) nog steeds niet in de cockpit. "Ik ben al even aan het solliciteren, maar als Miss België had ik géén streepje voor."

63 reacties

 • Erwin De Meyer

  2 jaar geleden
  Veel Vlamingen keken er reikhalzend naar uit: de vliegvakantie starten met een ex-Miss België achter de knuppel. ?????
 • Lieve Geyter

  2 jaar geleden
  Emirates zoekt nog piloten.
 • joachim albert

  2 jaar geleden
  Nu ze in de gazetten haar verhaal doet, zal ze wel snel een job vinden. Alle publiciteit is meegenomen voor vliegmaatschappijen, zulke voordelen hebben "gewone" mensen niet. En zo lang zoekt ze nu ook niet, van januari 19 en ervaring heeft ze niet. Andere mensen zoeken ook werk, ze is niet alleen. Wel een slim meisje, had dit niet verwacht. Vooroordelen, weet ge wel. Mvg
 • Heidi De Busschere

  2 jaar geleden
  Voor de gene die het verkeerd gelezen hebben. Zegt ze dat ex mis belgie GEEN streepje voor is
 • jurgen bastiaens

  2 jaar geleden
  Veel domme commentaren hier. Het is totaal niet normaal als een opleiding zoveel geld kost dat je niet aan de slag kunt. Jah blijkbaar is de gemiddelde vlaming een jaloerse vlaming
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Prins Harry en Meghan achterna? Koningin Paola gooit alles op tafel in nieuwe docu: “Het paleis werkt hier niet aan mee”
  Royalty
  3

  Prins Harry en Meghan achterna? Koningin Paola gooit alles op tafel in nieuwe docu: “Het paleis werkt hier niet aan mee”

  Werd koningin Paola (83) geïnspireerd door de plannen van de Britse prins Harry en Meghan Markle om in een tv-interview haar verhaal te vertellen? Het zou zowaar kunnen, nu blijkt dat er in alle stilte gewerkt wordt aan een nieuwe documentaire rond de echtgenote van koning Albert. Later dit najaar zal de 83-jarige Paola “onomwonden” haar levensverhaal vertellen op het kleine scherm, iets wat nooit eerder is gebeurd in ons land. Voelen koning Filip en koningin Mathilde het zweet nu uitbreken?
 3. Huismeester Mike overspeelt z’n hand bij ‘Big Brother’: “Het vertrouwen niet waard”

  Huismees­ter Mike overspeelt z’n hand bij ‘Big Brother’: “Het vertrouwen niet waard”

  Als er dit seizoen van ‘Big Brother’ een exit is die voor heel wat traantjes zorgde, dan is het ongetwijfeld die van Thomas (24) wel. Hij werd samen met z’n BFF Jill (22) genomineerd, en moest uiteindelijk het onderspit delven tegen de Nederlandse blondine. Om het allemaal nog net dat tikkeltje erger te maken, goot huismeester Mike (29) nog wat extra olie op het vuur met z’n geroddel...
 1. Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst
  Play

  Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst

 2. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?