Reporters/Mega/Getty Images
Volledig scherm
© Reporters/Mega/Getty Images

Angelina Jolie bracht zoon Pax mee naar date met The Weeknd: “Ze konden het heel goed met elkaar vinden”

CelebritiesEerder deze week verbaasden Angelina Jolie (46) en The Weeknd (31) menig fan toen ze samen een Italiaans restaurant in New York verlieten, maar een insider vertelt nu dat het niet hun eerste ontmoeting was. Ook zoon, Pax (17), zou de Canadese zanger al ontmoet hebben. Maar of er van romance sprake is, moet nog blijken. 

 1. Johan Van Dyck is trots dat zijn brouwerij in ‘Familie’ het decor is van Cobrew: “De acteurs zijn allemaal super sympathiek en geen bende ego’s”
  PREMIUM
  TV
  1

  Johan Van Dyck is trots dat zijn brouwerij in ‘Familie’ het decor is van Cobrew: “De acteurs zijn allemaal super sympathiek en geen bende ego’s”

  De Gust en het Bommake waren al bekend bij de fans van ‘Familie’. In het nieuwe seizoen heeft Niko (Jo Hens) voor Cobrew, de brouwerij van Mathias (Peter Bulckaen) en Peter (Gunther Levi), een lekkere pils gebrouwen: de Rebel. Zin om hun brouwerij eens te bezoeken? Dat kan. Ambachtelijke brouwerij De Brouw Compagnie op het Eilandje in Antwerpen is het decor waar alle intriges zich zullen afspelen. Johan Van Dyck (46) is er de baas. “Als de mensen me vragen of Niko er niet is, antwoord ik standaard dat hij een dagje verlof heeft”, klinkt het in Primo.
 2. Angelina Jolie haalt haar slag thuis: actrice mag haar aandelen van haar wijngaard met Brad Pitt verkopen
  Celebrities
  1

  Angelina Jolie haalt haar slag thuis: actrice mag haar aandelen van haar wijngaard met Brad Pitt verkopen

  Angelina Jolie (46) en Brad Pitt (57) zijn tot een overeenkomst gekomen in hun scheidingszaak. Dat schrijft het Amerikaanse Page Six. Door deze recente ontwikkelingen mogen zowel Jolie als Pitt bezittingen of eigendommen verkopen die ze tijdens hun huwelijk verworven hebben. Iets waar de Amerikaanse actrice alvast erg gelukkig om is. Het is namelijk al langer geweten dat Angelina haar aandelen van hun Franse wijngaard graag wil verkopen.