Angèle is al enkele jaren de trotse ambassadrice van KickCancer.
Volledig scherm
PREMIUM
Angèle is al enkele jaren de trotse ambassadrice van KickCancer. © Benoît Do Quang

Angèle weer in het land voor meterschap van KickCancer: “Ik geloof echt dat ik de wereld kan verbeteren”

ShowbizzWereldster, hitmachine én vrouw met een missie. Middenin de voorbereidingen van haar grootse najaarstournee maakt Angèle (26) tijd vrij om zich in te zetten voor KickCancer. Een organisatie die kinderen met kanker helpt, en haar zelf nauw aan het hart ligt. “Ik heb een ontzettend groot platform. Wat voor iemand zou ik zijn als ik het niet gebruik?”

1 reactie

 • Valentino Fabionara

  3 maanden geleden
  Wereld verbeteren? Hoe ga je dat doen
 1. IN BEELD. “Allez les Belges!” Miss België-finalistes supporteren vanuit Egypte

  IN BEELD. “Allez les Belges!” Miss Bel­gië-finalistes supporte­ren vanuit Egypte

  Tricolore à volonté. In hun avondjurken en make-up, tot zelfs de handtassen toe. Aan onze missen zal de nederlaag van onze Rode Duivels niet gelegen hebben. Fotoshoots en andere Miss België-voorbereidingen werden speciaal on hold gezet om de match tegen Kroatië te kunnen volgen. Op groot scherm tussen de palmbomen van Sharm El Sheikh: zo moedigden de Miss België-finalistes hun voetballende landgenoten aan.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.