Andy Peelman na zijn veelbesproken uitspraak: “Het is zot hoe hard mensen kunnen zijn”

Andy met zijn vrouw Tine en hun dochter Feline in augustus.
Kristof Ghyselinck Andy met zijn vrouw Tine en hun dochter Feline in augustus.
Nadat Andy Peelman eerder deze week in ‘De Meeloper’, de podcast van Qmusic-dj Sam De Bruyn, vertelde dat hij zijn pasgeboren dochter Feline (nog) niet graag ziet, werd de Buurtpolitie-acteur even kop van Jut.

In een reactie aan Showbizzsite laat Andy weten geschrokken te zijn van de negatieve reacties die hij op sociale media las over zijn uitspraak. “Ik heb nog altijd geen spijt van mijn uitspraak, ik zou ze ook opnieuw doen”, steekt Andy van wal. “Maar ik vind het wel jammer dat er heel wat bagger binnenkomt, want geloof mij, ik krijg heel wat over mij heen nu. Het is de zoveelste keer dat ik merk dat, als je eerlijk bent, dat het niet altijd in mijn voordeel speelt. Het is zot hoe hard mensen kunnen zijn.”

“Mijn dochter is een fantastisch kind, maar dat graag zien, dat gebeurt toch niet ineens? Dat is toch logisch?”, vervolgt Andy nog. “Mensen noemen me dan een onmens en ik vind het heel jammer dat mensen daar zo kortzichtig op reageren.” Gelukkig krijgt de acteur ook heel veel steun. “Er zijn mensen die me berichtjes sturen om te zeggen dat ze blij zijn dat iemand het eindelijk eens durft te zeggen. Ik ben er van overtuigd dat er nog mensen zijn die in mijn geval zijn.”
18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Rudi Goossens

  Wacht eens tot het kindje een puber wordt...dan zal het roze-wolk-taboe zelf doorbroken worden...

 • Daphne Roosen

  Ik heb 2jr terug mijn zoontje verloren en ik zou alles doen om dat 'plat, niks doen ,wenend,kakkend' kindje bij me te hebben! Vanaf de moment hij geboren was en dat op 26W+2 zagen zowel ik als mijn man hem doodgraag! Je moet opletten met wat je zegt,dat je zoiets denkt dat moet je zelf weten maar hou de woorden voor jezelf,je kan er echt wel andere mensen mee kwetsen hoor.

 • Jennifer Fournier

  Ik ben moeder, je draagt ze 9 maand en voelt ze bewegen in de buik. de vader heeft enkel de momenten bij de dokter om de baby te zien. Graag zien moet je opbouwen en een band scheppen. Is normaal als ze ouder worden is de band en de liefde des te meer.

 • Lindsey Goeman

  Ik ben 4 keer bevallen en 4 keer ben je instant verliefd op men kids Ik snap niet dat je u kind nog niet graag kunt zien, maar dat is dan ieder zijn eigen mening ;)

 • Luc Desmet

  Doe toch niet zo van het lam gods geslagen na zo een zware uitspraken. Niet graag zien is iets anders dan nog geen band hebben. Soms zwijg je beter. En nu doen alsof de mensen stout zijn. Vraag je liever af waarom mensen zo hard reageren. "Ik zie dat nog niet graag" over uw baby van 2 maanden. Effe stilstaan bij je eigen woorden. Die waren behoorlijk ... hard.