Andy Peelman: “Moest ik mijn vrouw en job hier niet hebben, stond ik al in Oekraïne mee te vechten”

ShowbizzDonderdag verenigen alle grote Vlaamse radio- en tv-zenders hun krachten om samen hun schouders onder ‘Oekraïne 12-12' te zetten, de solidariteitsactie voor de oorlogsslachtoffers in Oekraïne. Een aantal weken geleden was Andy Peelman (38) nog in Oekraïne en toen vertelde de lokale bevolking hem dat ze zich geen zorgen maakten. Vandaag ziet het er volledig anders uit: “Poetin is knettergek.” 

21 reacties

 • Ivan Smissen

  4 maanden geleden
  Over welke geschiedenis heb je het dan, Tom Sinnesael? De propaganda van de Russische regering?
 • Tom Sinnesael

  5 maanden geleden
  Zou hij gaan als hij de geschiedenis kent vraag ik me af.
 • Alexandra Caverneels

  5 maanden geleden
  Jean Marc carton hij werkte in de slechtste wijk van Brussel en Hy was trainer van honden van de politie da heeft niks met de buurt politie te maken onnozelaar
 • Guido De deken

  5 maanden geleden
  Blijf maar rustig thuis. Het kerkhof ligt al vol helden! Als grootmachten niets kunnen of willen doen tegen dictators, dan is het beste dat wij als kleine man onze eigen problemn trachten op te lossen. Schoenmaker blijf bij uw leest.
 • Julien Letschert

  5 maanden geleden
  Ben je dan niet gaat helpen in Pepinster bij de overstromingen?
 1. Nieuw album (en bijhorende show) van K3 zal ‘Vleugels’ heten
  Muziek
  1

  Nieuw album (en bijhorende show) van K3 zal ‘Vleugels’ heten

  K3 reageerde onlangs kritisch op het feit dat ze niet genomineerd werden voor ‘Zomerhit’ met hun nummer ‘Mango Mango’. Maar de K3’tjes blijven niet bij de pakken zitten, want vandaag kondigden ze de naam aan van hun nieuwe album en show: ‘Vleugels’. De gloednieuwe show van Hanne (28), Marthe (26) en Julia (20) zal pas in 2023 te zien zijn in de Vlaamse zalen. De fans van K3 zullen dit najaar al wel naar het album kunnen luisteren.
 2. STREAMINGTIP. ‘Never Have I Ever S3’: liefde met een grote L, drama met een grote D
  TV

  STREAMING­TIP. ‘Never Have I Ever S3’: liefde met een grote L, drama met een grote D

  Geen vrouw met zoveel komisch talent in haar kleine teen als Mindy Kaling, beroemd/berucht dankzij ‘The Mindy Project’. Daarin geeft de Amerikaanse gestalte aan een gynaecologe, die droomt van liefde - maar vooral in flink wat gênante situaties verzeilt. De tienerkomedie ‘Never Have I Ever’ is ook van haar hand, en weet wederom het evenwicht tussen humor en plaatsvervangende schaamte te bewaren.
 3. Tommy Lee post video’s waarin hij stoned is én heeft creatieve oplossing voor zijn ‘dickpic’
  Play
  CELEBRITIES

  Tommy Lee post video’s waarin hij stoned is én heeft creatieve oplossing voor zijn ‘dickpic’

  Mötley Crüe-oprichter Tommy Lee (59) deelt opnieuw een expliciete ‘dickpic’ op Instagram. Deze keer in de vorm van een schilderij. De zanger postte het kunstwerk een uur nadat hij video’s deelde waarin hij stoned was. Afgelopen donderdag deelde de muzikant al een foto van zijn getatoeëerde lichaam, in volle glorie. Vijf uur later werd het kiekje alweer verwijderd. Naaktfoto’s gaan namelijk tegen de regels van het platform in. Maar daar had Lee een creatieve oplossing voor.