Andy Peelman gaat 'Spartacus Run' presenteren
Volledig scherm
PREMIUM
Andy Peelman gaat 'Spartacus Run' presenteren © DPG Media

Andy Peelman maakt carrièresprong naar ‘Spartacus Run’ en ‘Lego Masters’: “Blij en trots dat VTM mij deze kansen biedt”

TVEen fatale kogel maakte begin dit jaar een einde aan het leven van inspecteur Koen Baetens in de VTM-reeks ‘De Buurtpolitie’, maar opende nieuwe perspectieven voor acteur Andy Peelman. Hij wordt eind juni al de gastheer van ‘Spartacus Run’ en hij volgt, in het najaar, Kürt Rogiers op als presentator van ‘Legomasters’. “Acht jaar geleden was ik een politieman die met zijn hond op patrouille ging. Nu val ik in de smaak bij veel VTM-kijkers.”

19 reacties

 • Wouter Van de Walle

  1 maand geleden
  Kon hem eerst niet goed af maar ben hem beginnen appreciëren, grappige en sympathieke gast
 • Linda Bouuaert

  1 maand geleden
  Voor mij geen vtm meer ,als je niets hebt dan deze prutser dan is het ver gekomen
 • Jean-Pierre Degroote

  1 maand geleden
  Hij was beter politieagent gebleven.
 • rita vdbergh

  1 maand geleden
  Wij kijken geen TV meer en ik mis niets. Soms is eens een film op Netflix en boeken lezen is gratis maar daar verdienen de lobbyisten niets aan. De"Heilige Nieuwe Wereld", maakt de bevolking verslaafd aan TV, drugs en luxe en ze worden gewillige onderdanen van dictators. De meeste hebben een luxe probleem, met een dure auto vlug er naartoe, een uurtje turnles en een uurtje praten over dure reizen en dure etentjes en ze praten zichzelf een depressie aan.
 • Johan hendrickx

  1 maand geleden
  Voor ons enkel nog het nieuws op Vtm als het gepresenteerd wordt door Braeckman of Herteleer, zeker niet met betweter Stef Wauters of drama-queen Vanmoerkerke. Voor de rest niks dan BV-brol.