Andy Peelman gaat samen met fans racen voor het goede doel

Andy Peelman.
Kristof Ghyselinck Andy Peelman.
Andy Peelman (36) gaat geen uitdaging uit de weg. Deze zomer gaat ‘De Buurtpolitie’-acteur voor het goede doel racen op het circuit van Zolder. En ook enkele fans kunnen het tegen de acteur opnemen.

“Ik neem voor de eerste keer deel aan de 24 uur van Zolder, op 8 en 9 augustus”, vertelt Peelman in Het Nieuwsblad. “Ik ga er racen tegen Wout Bru en enkele Belgische ondernemers.” 

Met zijn actie wil de acteur geld inzamelen voor Kom Op Tegen Kanker. Peelman verloot tien startplaatsen voor zijn race en laat zelfs één gelukkige het hele traject volgen. Een belevenis ter waarde van 27.500 euro. “Iedereen maakt dus kans om met ons mee te racen”, vervolgt Peelman.

Inschrijven voor de wedstrijd kan nog tot 15 maart, via deze link, en kost 7 euro.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Peter Van Den Neste

    kunnen niet eens zelf mee racen dit was dan eens een kans op 1/100 dat ik mij kon bewijzen , t is weer een illussie zoals altijd ……….

  • Edwin Eekelaers

    Een legale race tegen een agent in uniform. Yes ik wil wel op circuit ipv straat.