Andy Peelman en vrouw Tine
Volledig scherm
PREMIUM
Andy Peelman en vrouw Tine © Dieter Bacquaert

Andy Peelman gaat druk jaar tegemoet: “Volop bezig met een pand te zoeken voor een kledingwinkel”

ShowbizzHet wordt een druk jaar voor Andy Peelman (38). Niet alleen worden hij en zijn vrouw Tine (38) voor de tweede keer ouders van een dochter, ook staan er een bouw en de opening van een eigen kledingwinkel op het programma. En misschien stapt hij zelfs in de politiek, want op dat vlak moet er dringend wat veranderen, vindt de presentator en acteur. Een uitgebreid gesprek over waarom hij liever geen dochters wilde, waarom hij zo open over een triootje vertelde en zijn nakende ontslag bij de politie. “Probeer maar eens kalm te blijven als je de pis langs je nek naar beneden voelt lopen.”

85 reacties

 • Maria De Decker

  4 maanden geleden
  Andy bedankt voor de uurtjes dat we mochten genieten van jou rol bij de buurtpolitie die je perfect vertolkte .super gedaan man .Verder wens ik je succes in wat je verder zult doen . Ik weet dat het je zal lukken een man met zijn tong op zijn hart.Ook wens ik jou en je vrouw proficiat met de tweede baby die er aankomt .En vergeet niet dat er een sterke vrouw achter u staat .
 • Eddy Jans

  4 maanden geleden
  De zoveelste BV die het grote geld ruikt (de politiek) en daarvoor nu reeds niet voor terugdeinst om "fake news" neen flagrante leugens te vertellen. Dus partijen die een BV (stemmenkanon) zoeken bezint eer je begint. Zie zijn uitspraak over de Afghaanse postbode.
 • Georges Van den bossche

  5 maanden geleden
  Politieke partijen gaan zich weer laten vangen door naambekendheid . (Zangers , sportmensen , toneelspelers ,mensen uit tv wereld , …. Als de zakken maar gevuld worden.
 • Jennifer Vlaeminck

  5 maanden geleden
  Helemaal juist wat hij zegt!! Justitie trekt op niks meer, politie is constant de boosdoener, er wordt niet geluisterd naar de kiezer, enz. En humor programma’s ga je bijna niet meer zien want voor het minste voelt iemand zich beledigd…triestig.
 • Karel Flanders

  5 maanden geleden
  Ik vraag mij al enkele jaren af als ze bij de politie dan zo veel vrije tijd en vakantie hebben of is dat alleen voor hem zo? Ik dacht dat de politie onderbemand was en ze zelfs hun overuren of vakantie niet konden nemen. Als je ze soms bezig hoort tenminste.